Filmovi vol. 2

Zanimljivo mi da se svi ovi Renger clipovi sa Vimea / Youtuba skidaju na zahtev vlasnika Trademarka Saban Capital Group. Generalno je ovaj klip dobio vise nego pozitivne reakcije, i malte ne je postao viralan video, svugde ga share uju i svugde ga mozes videti . Sa obzirom da izlazi bas Power Rangers film ne znam da li se boje da vec ovaj kratki fan film izlgeda bolje od njihovog sto spremaju, ili ne znam ni ja. Kontam sve to licenca, trandemark i sta ja znam, ali opet cudno da pokusavas da uklonis nesto najbolje sto se desilo za fransizu od njenog nastanka.

Reklama. Kada se procuje da se nesto skida i brani svi hoce da vide. Stare fore koje uvek pale!

John Doe: Vigilante Odlican film preporuka od mene uzivao sam i bas mi je lepo legao :slight_smile:

Penguins of Madagascar (2014) 1080p BrRip x264 - YIFY

**Exodus.Gods.and.Kings.2014.720p.WEB-DL.x264[ETRG] **

Samo da izadje lepo BD izdanje, ovi web dl ****ovi svi imaju stereo zvuk

Sent from my Nexus 5

The Hobbit The Battle of the Five Armies 2014 1080p WEB-DL AAC2 0 H264-RARBG :smiley:

I to sto kazes sada su filmovi toliko namuljeni da nema svrhe gledati nista ispod HD ripa.

U poslednje vreme samo 1080p bd rip povece velicine, ili ako mi se bas bas bas uziva u filmu onda skinem full bd disk

Sent from my Nexus 5

Bas to. Ne vredi nista manje. Moze neka drama, eventualno akcija. Ali ako krenemo neki SF ili epski spektakl pun efekata. Prosto mora da se gleda nesto bolje.
Jednostavno se ne vidi sve ako je losiji snimak. Jos su danas televizori stvarno ludilo dobri.

Izvol’te :smiley:
Exodus Gods and Kings 2014 1080p WEB-DL DD5 1 H264-FILELIST

pa da ali je WEB DL, nije bre slika ok, manje vise audio :stuck_out_tongue:

da da spoiled brat, I know :stuck_out_tongue:

Da sam hteo da gledam takvu sliku kupio bih Grunding TV katodna cev 54cm milje na vrh i bog da me vidi. Slika ko bombona :smiley: :smiley: :smiley:

stvar navike, cim jednom krenes da gledas kvalitetno posle ti je sve ispod krs… U tudjim ocima mi smo probirljivi itd itd a u stvari ostali nisu probali 1080p ili vise :stuck_out_tongue: hahahahha

E djeco ne znate vi šta je kino snimak na sto puta presnimavanoj kaseti, pa kad se Jean-Claude zaleti da ćelavom brki lupi šamar zadnjim kružnim a rmpalija u trećem redu ustane da namješta gaće tri minuta…

Nisam ja bas tako mladjan da ne znam. Jos kako se secam video kaseta, i snega i mecava na nekim snimcima :smiley:
Ali kada covek vidi bolje tesko se vraca.

Meni je peak tog perioda bio, da je na pola filma prekinuta projekcija i na razglasu su prijavljivali dete koje su nasli u holu i molil roditelja da dodje po njega.

Kakav zaokret u fabuli… :smiley:

Sent from my Nokia 3310 using Golub Pismonoša

That escalated quickly. :smiley:

Imam osecaj da ce tvoja AV odiseja da se zavrsi iznajmljivanjem cele bioskopske sale sa IMAX-om :smiley: