Fifa World - saveti za pocetak

Nadam se da ima neko na forumu ko igra Fifa World igricu sam skinuo probao mogu reci da mi se svidela ali veliki problem su bagovi u glavnom meniju igre ali gamplay za jednu free to play igricu je odlican . Jos sam noob po pitanju ove igrice pa ako ima neko ovde da mi malo da neki savet za pocetak i pocetni tim posto sam relativno lose krenuo 4 poraza 2 pobede i jedan neresen :slight_smile: Takodje da li zna neko kada izlazi iz bete ?

Ja sam igrao Fifu World, i odmah da ti kažem da se na bagove moraš navići, jer ih je igra prepuna. Često će se dešavati da ti ne uračuna pobedu, nego da ti upiše 0-3 poraz, to je najgori bag, sve ostalo je boranija. Neki moj savet ti je da napraviš neki francuski tim od 10k, pa da nakon toga skupljaš coinse za koju god ekipu želiš.

Najvise mi smeta bag npr prebacim sa play na my squad i nista se ne desava i posle minut mi prebaci nekada onaj loading zna toliko stajati da sam morao ugasiti igricu i naravno mi uracunali poraz. A koliko vidim nema onih skill poteza kao u fifi 15?

Meni ti je savet da napravis BPL ekipu za nekih 20k-30k.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk