FIFA will now be called EA SPORTS FC

4 Likes

Kad smo kod fife uđoh sinoć prvi put u fut nakon 2013 ili 14, ni ne sećam se više.
Deluje bogato contentom, ima šta da se grinduje, milion i jedna edicija ovoga onoga, icons i šta znam.
Baš deluje overwhelming, ne znam šta bi pre, ali mi smešno sa timom kojim imam da uopšte probam online. Možda bi me i uvuklo da mi se sam gameplay sviđa.
Kontam možda da mi je najbolja ona volta, sprdačina, neozbiljno i udri.

1 Like

Ea sports fc be like

image

7 Likes

Or something like this…samo kada se setim nasih igraca…Skantovic, Zekman…:rofl:

B3euNn6CAAAnDdq

6 Likes

Zasto Carlos nije u napadu?

#whenyouknowyouknow

10 Likes

Imena igraca ostaju, kao i vecina klubova koji nemaju deal sa Konamijem. Nije mi bas jasno na sta se sve osim promene naziva odrazava ovaj raskid sa Fifom. Sigurno postoje na forumu detaljnije informacije, pretpostavljam da samo nece biti nekih licenciranih takmicenja ali ih to ne sprecava da naprave nesto u svom formatu. Katar ce da bude dobar pokazatelj u kom pravcu se ide.

Sto se mene tice, g. ostaje g. kako god ga nazoves. FUT je opasna navlakusa, ili ces da investiras 1000h godisnje ili da platiis 1000e godisnje, mada su realno i mnogo veci iznosi, oko 10k EUR je psiholoska granica nakon koje ljudi pucaju i pisu ispovesti na forumu.

Jednog dana cu da napisem romansiranu autobiografiju o tome kako sam se izvukao iz FUT pakla i ralja EA sekte, ako je preostalo mozdanih celija nakon 10 godina besomucnog monotonog grinda i sutiranja lopte na gol.

2 Likes

Mene interesuje ko ce da radi novu FIFU i na sta ce to da lici. Posto koliko sam razumeo oni zele i dalje da izbacuju igre pod svojim imenom.

Kao i što je sve pes one posle varijacije naziva iz konami-ja

2 Likes