FIFA 20 | Official Reveal Trailer ft. VOLTA Football

Stigao prvi gospodin :slightly_smiling_face:

1 Like

Strava javi kakav je! Ja se bas lomim izmedju njega, Klajverta i Roberta Karlosa kao drugu ikonu.

Sa hunter stilom je odlican.
Dribling cista 10-ka, brzina i sut takodje.
Mala mana je stamina, ali sve ostlao je top.
Edit: I da, zaboravih da napomenem WF 4* i Skill 5*

1 Like

Da li moze nekako da se sazna kolika je granica za rank 1 u diviziji 4, posto necu moci danas da igram a imam oko 32000 poena…da li je to dovoljno ili mogu da spadnem do kraja takmicanja?

Nisam siguran kako se uopste proverava u igri, prosle godine je bilo lako?

Pa ne moze u igri da se vidi granica za rank1…
Ali ima sigurno neki forum gde ljudi iz 2. ranka iz te divizije napiau koliko poena je granica za 1 rank…
Ako me razumes :joy:

Evo u update-u su ubacili upravo ovu stvar o kojoj sam ja pricao…

Eee to je nedostajalo…

Cek. To je fifa 19 imala a fifa 20 do sada nije?

Mislim da nije imalo u 19-ali tad nisam isao za tim…ne secam se, @padawan zna sigurno

Da, bilo je u 19, bas ovako. Do sada nisam video u 20-ici.

1 Like

Upravo sam otvorio nagrade iz oba takmicenja i prezadovoljan sam.
Dakle u rivalsima sam zavrsio rank 1 divizija 4 i izabrao sam untradeable packove, 6 komada u nadi da cu dobiti igrace iz PL koje mogu koristiti ili menjati u sbc-u, odlicne sam stvari izvukao, tipa: Sokratis, Davison Sanchez, Ali, Ozil, Azpilicueta…dobar rating imaju tako da ce posluziti za sve zahtevnije sbc-e, takodje koristicu za sad u prvoj postavi Sancheza, da vidim kakav je.
Onda sam otvorio WL nagrade za gold 2.
Player pick-ovi su mi Duffy i McGinn, tu sam samo malo razocaran jer bi mi se uklopio u tim i Lewa i Kane i Wijnaldum, ali dobro boze moj imace i ova dvojica ulogu kad budem skupio jos njih za sbc.
Najbitnije je to sto sam u dva pack-a izvukao Dybalu i Wijnalduma TOTW karticu, ukupno kostaju 300k sto je i previse za ono sto sam ja navikao da dobijam :joy:
Sve u svemu top!

1 Like

Wow, baš dobri pullovi. Ja uzeo coinse kao najveći bednik a WL nagrade bolje da ne komentarišem.

Mene je ispostovalo maksimalno :joy:
Inace prodao sam ove igrace koje sam izvukao i kupio 88 Franca Baresi-a za 320k.
I tako kompletirao tim koliko toliko.
Mogao sam da uzmem i ovog bolje ocenjenog Baresi-a ali je dosta sporiji i fizikalije su mu losije, tako da je ovo taman, a dalji cilj mi je CB Puyol, 600k kosta.

Haha zasto Baresija pobogu :smiley:

Kako zasto?
Odlican je, sve ima, za tu cenu mislim da boljeg nema…
Ake ipak ne moze da se nosi za ozbiljnijim protivnicina u WL i 4. diviziji definitivno.
Pogledaj karticu Baresija 88, i dodaj mu shadow chem brutalan je :grimacing:
Inace odradio sam totm Lewu, imao sam sve one untradeable igrace od 83 i 84 pa su pomogli, i Lewa me je kostao samo 100k, plus sam sacuvao Sokdatisa i Alija…Ovako sad izgleda ekipa

Brutalno izgleda! Ne bih voleo da te sretnem u Rivalsima :smiley:

Ne znam, 340k za sporog CB-a koji ce ti pruziti mozda i manje u odbrani nego Ake ili Joe Gomez…

1 Like

Ipak si upravu za Baresi-a, ali pogodi sta…
Kupio sam ga za 320 a prodao za 365 :joy:
30k sam u plusu kad oduzmes onih 5% od transfera
Ne znam koga da kupim za ovu WL sad a da mi se uklopi u tim, imas neki predlog?

1 Like

4 pobeda od 5 utakmica sa zad u wl
Dobro sam krenuo, e sad cekam sa me raspameti neki lik sa Peleom ili Maradonom :joy:
Ekipa mi se mnogo svidja, samo jos da nadjem tog desnog stopera, to mi je karijes u ekipi…

Koju formaciju i custom taktiku koristis?

Ja uzeo Crespa, lud je, samo previse laguje WL da bi se osetio pravi potencijal