Stigao prvi gospodin

Strava javi kakav je! Ja se bas lomim izmedju njega, Klajverta i Roberta Karlosa kao drugu ikonu.
Sa hunter stilom je odlican.
Dribling cista 10-ka, brzina i sut takodje.
Mala mana je stamina, ali sve ostlao je top.
Edit: I da, zaboravih da napomenem WF 4* i Skill 5*
Da li moze nekako da se sazna kolika je granica za rank 1 u diviziji 4, posto necu moci danas da igram a imam oko 32000 poena…da li je to dovoljno ili mogu da spadnem do kraja takmicanja?
Nisam siguran kako se uopste proverava u igri, prosle godine je bilo lako?
Pa ne moze u igri da se vidi granica za rank1…
Ali ima sigurno neki forum gde ljudi iz 2. ranka iz te divizije napiau koliko poena je granica za 1 rank…
Ako me razumes
Eee to je nedostajalo…
Cek. To je fifa 19 imala a fifa 20 do sada nije?
Mislim da nije imalo u 19-ali tad nisam isao za tim…ne secam se, @padawan zna sigurno
Da, bilo je u 19, bas ovako. Do sada nisam video u 20-ici.
Upravo sam otvorio nagrade iz oba takmicenja i prezadovoljan sam.
Dakle u rivalsima sam zavrsio rank 1 divizija 4 i izabrao sam untradeable packove, 6 komada u nadi da cu dobiti igrace iz PL koje mogu koristiti ili menjati u sbc-u, odlicne sam stvari izvukao, tipa: Sokratis, Davison Sanchez, Ali, Ozil, Azpilicueta…dobar rating imaju tako da ce posluziti za sve zahtevnije sbc-e, takodje koristicu za sad u prvoj postavi Sancheza, da vidim kakav je.
Onda sam otvorio WL nagrade za gold 2.
Player pick-ovi su mi Duffy i McGinn, tu sam samo malo razocaran jer bi mi se uklopio u tim i Lewa i Kane i Wijnaldum, ali dobro boze moj imace i ova dvojica ulogu kad budem skupio jos njih za sbc.
Najbitnije je to sto sam u dva pack-a izvukao Dybalu i Wijnalduma TOTW karticu, ukupno kostaju 300k sto je i previse za ono sto sam ja navikao da dobijam
Sve u svemu top!
Wow, baš dobri pullovi. Ja uzeo coinse kao najveći bednik a WL nagrade bolje da ne komentarišem.
Mene je ispostovalo maksimalno
Inace prodao sam ove igrace koje sam izvukao i kupio 88 Franca Baresi-a za 320k.
I tako kompletirao tim koliko toliko.
Mogao sam da uzmem i ovog bolje ocenjenog Baresi-a ali je dosta sporiji i fizikalije su mu losije, tako da je ovo taman, a dalji cilj mi je CB Puyol, 600k kosta.
Haha zasto Baresija pobogu
Kako zasto?
Odlican je, sve ima, za tu cenu mislim da boljeg nema…
Ake ipak ne moze da se nosi za ozbiljnijim protivnicina u WL i 4. diviziji definitivno.
Pogledaj karticu Baresija 88, i dodaj mu shadow chem brutalan je
Inace odradio sam totm Lewu, imao sam sve one untradeable igrace od 83 i 84 pa su pomogli, i Lewa me je kostao samo 100k, plus sam sacuvao Sokdatisa i Alija…Ovako sad izgleda ekipa
Brutalno izgleda! Ne bih voleo da te sretnem u Rivalsima
Ne znam, 340k za sporog CB-a koji ce ti pruziti mozda i manje u odbrani nego Ake ili Joe Gomez…
Ipak si upravu za Baresi-a, ali pogodi sta…
Kupio sam ga za 320 a prodao za 365
30k sam u plusu kad oduzmes onih 5% od transfera
Ne znam koga da kupim za ovu WL sad a da mi se uklopi u tim, imas neki predlog?
4 pobeda od 5 utakmica sa zad u wl
Dobro sam krenuo, e sad cekam sa me raspameti neki lik sa Peleom ili Maradonom
Ekipa mi se mnogo svidja, samo jos da nadjem tog desnog stopera, to mi je karijes u ekipi…
Koju formaciju i custom taktiku koristis?
Ja uzeo Crespa, lud je, samo previse laguje WL da bi se osetio pravi potencijal