FIFA 17 modding na PS4

Kao sto i sam naslov kaze, ova tema je posvecena FIFA 17 igri na PS4 konzoli i svim mogucim dodacima stvorenim za nju a koji se odnose na novi gameplay,nove face igraca,nove dresove,nove kopacke, tetovaze igraca, nove stadione, novi tereni, nove mreze na golovima itd…skoro sve sto se moze menjati u igri.
Sto se tice gameplay-a on bi se ogledao samo u offline modu dok se sve ostale stvari(ili bar vecina njih) odnose i na online mod.
Ovo sam stalno koristio igrajuci FIFA fransizu na Xbox360 i meni je igra bila mnogo lepsa i zanimljivija.Mnogo vise osvemu navedenom ima na sajtu www.soccergaming.com ili na www.moddingway.com koji su posveceni FIFA i NBA moddingu.
Za sada jos uvek nema modova odradjenih za FIFA 17 ali ako neko ima iskustva sa ovim na PS4 konzoli sa prethodnim FIFA naslovima bilo bi lepo da cujemo njegovo iskustvo.
Ako sam temu stavio u pogresan deo sajta,posto vec ima tema koje spominju FIFA igru ali nisu iste sa ovom, molim moderatore da je obrisu.

Ne znam koliko je to moguce. 360 je drugo, gde si mogao da upravljas fajlovima ovde tesko. Zato sto bi trebalo da te fajlove izmenis sa modovima itd a kasnije da ti igra cita te fajlove sto je nemoguce. To bi znacilo da mora cita njih sa cd-a, mora da se nareze, a niti postoji nesto kao rgh da mozes da ih menjas.

Mislim da je mrka kapa, što se ovoga tiče… Pošto je Moddingway objavio da se neće baviti modingom fife 17, za PC, jer je nemoguće probiti zaštitu… Čisto sumnjam da je nešto bolja situacija za PS4 verziju…

Da u pravu si.Ja sam ucestvovao u moddingu za FIFA 16, FIFA 15 i FIFA 14 na Xbox360 a sto se tice PS konzole to mi je totalna nepoznanica.Ali se nadam da ce to uspeti da se resi…nekako.Razlika je stvarno velika sa dodacima.
Trenutno sam na poslu ali popodne cu da postavim slajdere tj podesavanja pa koga zanima probajte cisto da vidite razliku sa novim i defoltnim podesavanjima.

Ja sam se bavio editovanjem za PES i to najvise pes 6.
Najvise me boli sto mi na kompu hard crko, izgubio sam 30gb svega vezanog za pes 6, od programa, modova mojih, editovanih stadiona da sam izgubio zelju da sad opet se bakcem, bar dok ne uzmem nov komp.

Za modove na FIFA fransizi bio je zaduzen lik iz engleske koji je radio Revolution mod.Od njega sve zavisi, za sada se ne oglasava, probacu da ga kontaktiram ovih dana i vidim kako se krecu stvari u tom pravcu.

Ja sam nekada koristio moddingway modove za fifu, na pc verziji, i oni su mi nekako bili najbolji i najmanje bagova su imali… A sada sam nedavno video da su na fb stranici objavili da NECE raditi modove za FIFA 17… E sad jebem li ga…

Da u pravu si za to, bio je najbolji za PC ali ovaj lik je radio mod za PC i konzole.Taj njegov Revolution mod je omogucavao sve promene u igrici, nesto kao baza(kod) za omogucavanje promena.