Fifa 17 FUT

Juce sam tiltnuo. Overio prelazak u sledecu ligu i ostalo 4 partije da osvojim 3 boda i budem sampion. Krenem jednu utakmicu vodim 1:0, pa 2:0 i krene sunovrat, lik je koristio nekog crnca kjeg ne mozes oboriti niti zaustaviti i na gurku 2:2. Reko nije beda ajmo dalje, krenem drugu partiju, sada ja gubim 0:2, stisnem sa high pressure i stavim attack, stignem do 2:2, i opet na gurku mi drugi lik mi ubaci u 89 min na 2:3. Ja vec pocinjem da se nerviram. Krece treca partija, igraci mi se sudaraju na terenu i rezlutat 0:2, opet stisnem i 2:2 na kraju. Krece poslednja 4-ta partija i mislim pa da li je moguce, reko ajde da barem izvucem nereseno od debakl veceri, kad ono 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 2:3, 3:3 i u 89 min lik uteruje 3:4 i gledam da li da bacim gamepad ili da idem na spavanje. Tako da nisam bio sampion lige, ali sa presao u veci rang takmicenja.

Da ne bi bio totalni off, zbog svih odigranih utakmica u ligi mi se skupilo malo para, pa sam pazario igraca, NOVOG GOLMANA. Tako da je u sledecoj ligi bilo 3:1:0 (W:D:L) od 4 partije. Vredi malo se pomuciti i skupiti malo parica i kupiti igrace na nivou 10-12.000 coina, mnogo se poboljsava situacija na terenu. Sada jurim jos jednog kalitetnog napadaca u tom rangu.

Napravih rekord juce 8 partija za vece :slight_smile:

Dobijas bust coine koje otkljucavas kako napredujes u fut-u(10x200,10x1000,15x1000 itd.)Vidi gore desno u storu.Nisu oni preterano skupi,negde oko 30000 po igracu.Nikada nisam kupio coine za kes,ako malo cesce igras fifu lako mozes skupiti poprilicnu kolicinu coina.Nemoj bacati coine na packove,skupi su a uglavnom ne dobijes nista kvalitetno i vredno.Transfer market je mama!Ljudi prodaju igrace za upola manje coina kada im ovaj dosadi ili kada im hitno treba odredjena suma za nekog boljeg od ovog sto imaju.

Takve stvari se jako cesto desavaju,nije do tvoje igre vec je do igrice koja je skriptovana.Nadajmo se da ce 18-ka biti bolja🙏

To skriptovanje je sranje. Pre na Soniju neznam da li FIFA ili Pes ima li su onaj fazon sa smajlijem zeleni žuti i crveni i svaki igrač je imao taj smajli kao mood mode. I na osnovu njegovog raspoloženja i čega već tako i igra. Bolje da su to ubacili ovde pa da znaš kako ko ti igra i koliko toliko imas uvid u tvoj team mood mode.

Ili da ovaj Chemistri bude živa stvar tipa nije uvek isti chemistri međju igračima. Npr imas igrača koji je nervozan i nije u elementu i chemistri sa njim pada opasno. I slično

Pa kada vidis da 50% golova nekom magijom pada u 45 ili 90 minutu, sve ti bude jasno.

Ja pocnjen da sumnjam da i ovde postoji samo da se ne vidi. Jako je cest slucaj da igraci ne igraju konzistentno iz partije u partiju, daju 5 golova na jednoj utakmici, a sledecih 5 kao da ne postoje. Verovatno i lag igra veliku ulogu, ali sumnjam odavno na to da postoji neki hidden mood i ko zna sta sve ne u pozadini. Fifa sve vreme kontrolise 20 igraca dok ti i protivnik upravljate sa 1.

To sa TOTS igracima je nevidjena prevara, na kraju sezone mogu da vam kazem, probao sam veliki broj TOTS igraca i igraju identicno kao i obicne kartice. Imao sam full TOTS team, gde bi ocekivao da razbiju sve redom po statistici. Ljudi jednostavno ne razumeju nacin na koji funkcionise rating sistem i kako se odrazava na performanse igraca. Prvo i osnovno, chemistry boost je OGROMAN, to smo tek od ove sezone saznali jer je EA drzao u tajnosti. Shady as fuck kompanija. A jasno je i zasto. Zato sto klinci nece da se primaju na bolje kartice ako mogu sa hunterom da naprave ultimativnu mainu za golove od najobicnijeg igraca na samom pocetku sezone. Drugo, razlika izmedju 80 shootinga i 99 shootinga ili pace-a, uopste nije tolika kao sto mislite. Ima malo igraca koji prave veliku razliku. To su Ronaldo i 89 Son (Sonaldo), mozda jos par, ali cak i ovi da kazem malo bolji igraci kao sto su Aguero, Hazard, Reus… nista vam ne vredi za Ultimate Team. Dribling su nerfovali, 10 puta su promenili slajdere od pocetka sezone, AI igra odbranu automatski klinci ne moraju ni da koriste manualnu odbranu, mogu komotno da odloze dzojped u odbrani! Golmani su takodje sada TOTS i pomislio bi da ce sve da brane, ali brane POTPUNO ISTO kao i njihove non inform verzije, Mislim, komedija od igre, a klinci trose neverovatne kolicine para za sansu da dobiju neke sarene kartice koje ne prave nikakvu razliku.

I pored toga eto igram i danas jer je zgodna “go to” igra da odigras partiju dve na brzinu bez investiranja

Jedan mali tip… Kada vrsite izmene, nemojte uvek ubacivatu najboljeg kog imate u rezervi… Dzabe vam on ako je na terene i dalje igrac koju lose igra… Zato pre izmene udjete u player ratings i vidite koji igrac je najlosije odigrao dotadasnji deo meca, pa gledate da njega zamenite najboljim igracem koji moze pokriti tu poziciju :relaxed:

I mozda nema tih smajlica, ali oni definitivno postoje, samo se to ne moze videti, kao ni u pravom zivotu :slight_smile:

Juce je bas bilo da se izludi, 3-4 partije sam izgubio bodove ili utakmicu u vremenu 85-90 minut, a jednu dobio, a sve golovi koji ne da nemaju smisla, nego je bila vecinom guracina lopte u gol.

@Maxi hvala za tip, znam za njega i intenzivno ga koristim :slight_smile: Da nema ovoga, bilo bi dosta teze skupiti parice za nove igrace. Posebno ako se uzme u obzir da moras jos placati produzavanje ugovora (150-200 coin-a po igraču), a po utakmici dobijes 500+.

1 Like

Ovo je FIFA 17 u jednoj recenici.

Razumem sta pricas,x puta sam hteo sve da razlupam i obrisem igru ali platih je 50€😂

Imam dosta negativno iskustvo sa Fifom 17 na PC-u. Često su se dešavala izbacivanja iz utakmica i u seasonsu i co-op seasons, a naravno ne upiše se pobeda. Čiteri, FUT je isto bio užas, posebno draft, bar u mom nekom slučaju. Nisam ja sad neki dobar igrač , čak naprotiv, što stariji sve sam gori. Dešavalo se ovo sve i na 16. ali ovde mi je baš ono dozlogrdilo, da ne upotrebim neku težu reč. I onda uvek ista priča, nikada više, i svake godine isto :smiley:
Zanimaju me vaša iskustva na konzolama , jer planiram da uzmem ps4 slim najviše zbog Fife 18.

Nemas citera na konzolama, a izbacivanja nema bar nije bilo kod mene, jedino ako imas neki praistorijski net haha :smiley:

1 Like

NIje baš praistorijski , možda neki stari vek :grinning:
Šalim se naravno, imam 10mbit, što je dovoljno.

Ma lagano, uzmi i uzivaj :smiley:

Najbolje uzmi. A ako ne bude moglo onda kupi. Ako si Srbija mislim da znaš ko je najbolji i najpovoljniji prodavac? :slight_smile:

Srbija bre :grinning: Zato sam se i vratio, mada ne planiram ništa pre jeseni. I zbog novca, igre, a možda bude i neki bundle pack :slight_smile: