Zivo me zanima koliko je potrosio da dobije sve Legende. Mislim da su to BAS ozbiljne pare. Moras da otvoris bukvalno na hiljade i hiljade packova u roku od par dana. Potpuno neshvatljivo.
Ma naravno, prerano je da ima takav tim, to se slažem. Bas ozbiljne pare definitivno. Ili postoji nešto sto ja ne znam @von_Brcoos vazi igramo veceras onda
Ne znam jeste li gledali onog antipaticnog debila kog sponzorise EA da snima klipove kako otvara te packove… Cak ni to debilce nije dobijalo takve igrace… Jedino preko transfer marketa da je kupovao?! Mada su i to ozbiljne pare… Zao mi sto mu ne upisah gamertag, da pitam budalu
To je to upravo. Sponzorisu ih kako bi nadvili ljude da kupuju FIFA pointse i misle kako ce oni dobiti ovakav pack. Malo sutra. Nije ni čudo sto imaju likovi takve timove.
Da ne bih otvarao novu temu, zanima me da li da uzimam FIFU 17, jeftina je bas trenutno.
Samo me brine da broj igraca ne bude mali kad izadje FIFA 18, dao bih 60 evra stvarno jer ne moze da mi dosadi, ali nisam pri kesu trenutno.
Tacno je to sto kazes ali nekad zaista mozes imati srece ja sam npr u fifi 16 dobio legendu Larssona u free packu haha, doduse na xbox 360 ali legenda je legenda
Evo moji Fut timovi. Uglavnom igram sa Timom iz Bundeslige a Tim iz Premier lige imam iskljucivo da demantujem drugara sa kojim igramo te fut okršaje da znam samo sa Švabama da igram