Fifa 17 FUT

Cak sam ti i komentarisao klip sto si objavio… Makazice Bartre :slight_smile:

Na Fifi 16 sam ih vidjao, doduse ne u punom sastavu legendi, ali ih je bilo par… Tamo sam osvojio prvu dviziju za svega 12,13 sezona :slight_smile:

16 sam obrisao, sad se samo 17 igra :slight_smile: Veceras sam za konzolom pa mozemo koju odigrati :slight_smile:

@DraganR cekamo onda cd pa da vidimo kakav je kad ulozis u njega… :slight_smile:

Zivo me zanima koliko je potrosio da dobije sve Legende. Mislim da su to BAS ozbiljne pare. Moras da otvoris bukvalno na hiljade i hiljade packova u roku od par dana. Potpuno neshvatljivo.

Ma naravno, prerano je da ima takav tim, to se slažem. Bas ozbiljne pare definitivno. Ili postoji nešto sto ja ne znam :slight_smile: @von_Brcoos vazi igramo veceras onda :slight_smile:

Ne znam jeste li gledali onog antipaticnog debila kog sponzorise EA da snima klipove kako otvara te packove… Cak ni to debilce nije dobijalo takve igrace… Jedino preko transfer marketa da je kupovao?! Mada su i to ozbiljne pare… Zao mi sto mu ne upisah gamertag, da pitam budalu :joy:

Da, cak ni jutjuberi nemaju ovako nesto. Na koga mislis, na Castra?

Ovaj retard… Jos pre 2 godine, kad je sa bratom mladjim snimao klipove… Kao bolesnik lik :confused:

Nema odigranu utakmicu… a pogledaj coine :slight_smile:

I jedan od prvih klipova koje sam gledao… Lik je debilcina i dokaz da su bolestan narod…

Castro je sakupio milion poena na otvaranju.

To je to upravo. Sponzorisu ih kako bi nadvili ljude da kupuju FIFA pointse i misle kako ce oni dobiti ovakav pack. Malo sutra. Nije ni čudo sto imaju likovi takve timove.

Ovaj da dobije Duska Tosica, skako bi od srece… Kakvi su ovo pacijenti… I kako se ljudi obogatise na debilnim stvarima… Uzas :confused:

Postavljam veceras dve slike svog tima koji sam sklopio, naime napokon imam 2 puna tima :slight_smile: Stamina ce sada biti puna…

:smiley: :smiley: :smiley:

Da ne bih otvarao novu temu, zanima me da li da uzimam FIFU 17, jeftina je bas trenutno.
Samo me brine da broj igraca ne bude mali kad izadje FIFA 18, dao bih 60 evra stvarno jer ne moze da mi dosadi, ali nisam pri kesu trenutno.

Ako ne planiras odmah uzimati Fifu 18, onda uzmi…
Bice igraca uvek :slight_smile:

Edit: Uzmi na razmeniigara nekog gosta… Ne bi trebalo biti preko 1000 dinara :relaxed:

1 Like

Tacno je to sto kazes ali nekad zaista mozes imati srece ja sam npr u fifi 16 dobio legendu Larssona u free packu haha, doduse na xbox 360 ali legenda je legenda :smiley:

Sta cu povodom PS+ posle?
Ili sam pogresno shvatio nosilac/guest stvar? :stuck_out_tongue:

Pa jel ti PS+ profil kao primarni na konzoli? Fifu bi onda igrao sa profila igre, ne sa svog…

Evo moji Fut timovi. Uglavnom igram sa Timom iz Bundeslige a Tim iz Premier lige imam iskljucivo da demantujem drugara sa kojim igramo te fut okršaje da znam samo sa Švabama da igram :wink:

2 Likes

Jedan tim sam sastavio od igraca iz Srbije a drugi je od igraca iz EX YU republika.Kakav bi tim imali da nam se YUGA nije raspala​:muscle:t3::joy:

2 Likes

Exyu-imam Modrica,Rakitica,Mandzukica,Matica u rezervama💪🏼

Otkud ti kes za ove plave igrace? :anguished:

Pa svi su najjeftiniji TOTS igraci jer igraju u nepopularnim ligama.