Nek samo odrade transfere i dresove iz nove sezone, dodaju jos koji stadion i meni dovoljno. Posto nemam u planu kupovati jos next gen, morat cu se sa ovim zadovoljiti. A meni FUT i ne treba, jer mi je licno to ****** smisljeno da zgrnu dodatne pare.
ja sam igrao demo na x360 kod druga i mogu ti reci da je gameplay totalno drugaciji…i nema vise lakih golova glavom kao na 14-cu…ipak nije zapostavljena kao sto sam ocekivao i ja sam mislio odradice samo tranfere i to je to
Vise su unaprijedili 15 u odnosu na 14 nego 14 u odnosu na 13. Ja sam zadovoljan ali problem je sto se golovi jedva daju, sutevi su losi. Ali jbg, sta sad
soundtrack je strasan, znaci najjaci ikad
Na ps4 i xbox one je izašao day one patch koji popravlja šuteve.
Dobro je, u demou je bilo katastrofa a golmani izbagovani nacisto.
Kao i golmane su popravili. Čim dodjem kući isprobavam
Sto je najgore protivnicki golman brani sve zivo a moj prima sve zivo. Mada vidjecemo…
PAL verzija jos nije izasla? (za xbox 360)
Evo i rece od igre
http://www.ign.com/articles/2014/09/23/fifa-15-ps4xbox-one-review
NAPOMENA:Ovo je PS4/XBone recenzija igre
Mnogo je bolji full nego demo. Pas, sutevi i najvaznije, gameplay. Sporiji je. Igram na slow uz minimalno smanjenje preko slajdera. Odlican fudbal. (Xbox one verzija)
Jel zna neko gde mogu da nadjem neku listu nesto transfera koji nedostaju pa da isprebacam?
Konektuj se na net, idi na squad update i to je to
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne smem na net.
Ljudi, jel hocete da igramo FUT friendly seasons? Svi sa foruma koji igraju Fifu 15 plus ja imam par drugova ovako pa mozemo da napravimo ligu od 10ak timova , bilo bi fino
Poceo sam da igram Fifu juce i ono sto se odmah vidi je da je skroz drugacija od demoa, u pozitivnom smislu. Sada je moguce dati gol, nema vise situacije da njihov golman sve brani a moj nista…
jedno pitanje, kako da naredim John Terry-u da na korner izadje u protivnicki sesnaesterac? Cahill uvijek izadje a Terry istaje pozadi, trazio sam to u team managment ali ne mogu da nadjem…
falim te boze da si resio fifu i abgx
Meni je naprimer DEMO bio dosta bolji. Jer su ovde golmani nenormalno šuplji, svaku tekmu primim 2-3 komada, ako ne i više. Obično tekme završavam sa 4:3, ili 5:3, to mi je najčešći rezultat, i daleko je to od stvarnosti, nema tvrde igre na sredini ni malo, ako imate npr. sve zelene linije, možete da se dodajete isuviše brzo, nekako mi sve deluje veštačko, daleko od pravog fudbala, grafika je odlična, ali tek treba da porade na gejmpleju, najviše na odbrani.
Takođe sam primetio ako se npr. odbije lopta, igrači se okreću oko sebe kao ćurke, i ne vide loptu, i najbliži koji natrčava je pokupi.
Hahah cuti, jedva sam nasao… BELERIAN verzija je jedino od PAL i RF verifikovana, da znate
A to da, i meni se svaki mec zavrsava 5:4 ili slicno. Generalno ima inovacija i vizuelno bas dobro izgleda, ali Fifa 2011 i 3012 su mi nekako za klasu bolje… ove poslednje tri su mi nekako frustrirajuce.
Nego, zna li neko odgovor na moje pitanje od prije u vezi ubacivanja stopera u protivnicki sesnaesterac kad su korneri?