Da, ali isto tako i mene kad vidim ovu glupost po hiljaditi put u zivotu… nista licno Lynx.
FACE-FCKN-PALM
PS. Dok uzivam igrajuci master ligu sa njnovijim patchom za WE2002…
Da, ali isto tako i mene kad vidim ovu glupost po hiljaditi put u zivotu… nista licno Lynx.
FACE-FCKN-PALM
PS. Dok uzivam igrajuci master ligu sa njnovijim patchom za WE2002…
Jel mozeneko da mi kaze sta se desava sa koinima, igracima i sl kada izadje fifa 15? Jel ce to moci da se koristi sve preko fut aplikacije ili sve od nule?
Sve od nule, novčići i igrači se ne prenose.
Ali video sam da ljudi pocinju da kupuju i preprodaju negde od pocetka septembra, tj koriste fut aplikaciju pre nego sto igrica izadje uopste…
FUT 15 Web App će izaći u septembru, ali se novčići ne prenose. Dobićeš loyalty packove, obično par all players packova.
Ja znam ko igra pirata na pc-u uzasno je, moras da igras po snegu i da restartujes svaki put igru da bi igrao sledecu utakmicu. Nema ni govora o UT-u naravno. A bilo za male pare da se uzme… Ja sam ladno i zaboravio za to rezanje diskova i abgx
Inace ne znam da li ste kacili, od FUT-a 15 ce da krenu u aktivniju borbu protiv coin sellera i buyera, banovanje accountova… bilo je i vreme!
Ja sam to pročitao, ali nisam okačio ovde. Zaista bih voleo da uvedu to, jer me nervira kad sretnem nekoga ko je platio 100e coinove i pokupio najbolje igrače.
Upravo sam igrao world cup mode na fifi 14 i pobedio sam u finalu sa 3:1 i kada sam pritisnuo A izbacio me je iz UT… Kada sam usao imao sam sta i da vidim, pisalo je da sam ja napustio igru ranije i racunalo se kao poraz. I ovo mi se desavalo par puta, i aj mi recite sada jel taj lik citer ili je samo u pitanju bag? Ja stvarno ne znam kako sam se smirio i nisam zdrobio sve oko sebe…
Čiter. Konkretno postoje programi na kompu koji i za ps3 i x360 rade istu stvar - bombarduju konekciju udp paketima dok ne pukne i računa se ko da si napustio. Jako podmuklo ali meni se bar 20 puta desilo na futu na ps3
To je stvarno uzasno kada se desi i za obicnu utakmicu a kamoli WC finale gde je 30k u igri. Samo lepo da se ubijes. Ne znam zasto EA ne moze nista da uradi po tom pitanju, izgleda da tamo ne rade programeri nego mrmoti.
Brate znas koliko mi se puta to desilo? Pa bez preterivanja jedno 20 puta, a od toga sigurno 5 puta u poslednjoj utakmici sezone koja odlucuje da li idem u visi rang ili na primer ispadam u nizi. Jednom se bas bas iznerviram i posaljem liku poruku. On kao yeah man lol i lost and still got 3 points, WTF. Ako se to bude ponavljalo u 15, bataljujem FUT definitivno.
To je problem sa serverima, nema čitera na konzolama. Jednostavno pukne UT i izbaci te iz njega.
Zapravo ima čitera, i na konzolama i na PCju, ali ne brinite, evo u FIFA World su uveli anticheat, ne znam je li uvedeno i u FIFA 14, moguće da nije, ali će u FIFI 15 to sigurno imati. Najgore mi je kad vidim da lik ima nekoliko stotina pobeda, 0 draw 0 lost i neki bronze tim, odma znam šta me čeka. Još mi je najgore kada igram ceo meč i vodim i pred kraj samo pukne i on uzme 3-0. Uz nijednu igru dosad se nisam toliko iznervirao, ali evo rešili su to u WORLDU, rešiće i u 15 sigurno.
Nikad mi nije bilo jasno koji je merak da se vara u *ebenoj igri kad nema nikakve realne nagrade sem nekih virtuelnih coin-a, gold-a ili cega god.
hahaha izgleda da nisi upucen bas najbolje,itekako se isplati citovati u fifi(pricam za smrdljivu pc verziju,***** ti budalu ko li me je uopste naterao da je igram na pcu) lepo nafarmujes jedno milion-dva coinsa pa prodajes za real money ,pa kad ti legnu ~100e ti onda uzmes jos 2 fife u slucaju da popijes bananu a resto potrosis i tako uzmes par stotina eura po fifi…
Krvav je to posao…
nisam odgledao sve ali ovo izgleda toliko glupo da nije realno da ova igra izgleda ovako nerealno…
Ne vidim razliku izmedju ovoga i fife 14. Ako i ima malo razlike, ova 15 izgleda gluplje.
aj dok ne izadje 15 neka me doda neko da igramo 14 Gamertag: ZikaVarvarRim