FIFA 15 [DEMO] - izasao!

The FIFA 15 demo is now available on Xbox One and weighs in at 3.07GB total. The playable teams in this year’s demo include:
Borussia Dortmund
Napoli
PSG (Paris Saint Germain)
FC Barcelona
Boca Juniors
Chelsea
Manchester City
Liverpool
If a PS4 version of the demo happens, it will most likely be up sometime tomorrow afternoon. Be sure to leave your impressions here on what you play!

UPDATE: The demo launches on September 9/10 for Xbox One (already available for Xbox One in North America), PlayStation 4, PC, PS3 and Xbox 360 (Gold Members; Silver Members from September 16). Dates and timing vary depending on platform and location.

Već je dostupan i za 360. Sutra izlazi za ps4.

Upravo preuzimam DEMO sa Origina. Trebalo bi da skine za 10 minuta. Jedva čekam da probam igru. :slight_smile:

Odigrao sam tek dvije utakmice, pa je prerano suditi(x360). Ali trenutno nisam ni malo zadovoljan, cijelokupno igrom da ne izvlacim zasebno dijelove koji mi ne odgovaraju. Kad odigram malo vise, mozda i promjenim misljenje.

download za pc je 2.49 gb

Igra je daleko neuporedivo bolja od 14. Graficki savrsena, gamplay ima mesta za napredak ali generalno je ono sto sam cekao dugo godina.
Golmani su ocajni, ne znam sta im bi ali bice to OK nadam se do fulla. Prezentacija, zvuk odradjeni na visokom nivou. Uglavnom, za demo, veoma visoka ocena.

Imam problem sa fifom 15 demo. PC verzija je u pitanju. Ne radi mi sprint ( RT ) samo kada moj igrac ima loptu, npr kada napadam. Bez lopte kada treba da se vracam ili jurim protivnickog igraca sprint radi normalno i igrac trci. Tako je i sa tastaturom ( a4 tech x7 ) i gamepadom ( logitech f510).

Edit : obrisao , pa instalirao ponovo , nije radilo. Setio se da ugasim MSAA i sada sve radi normalno.

Izasao i za PS4,pa ko hoce…

isprobano na x360 i pc …
x360 verzija gotovo ista kao fifa14 uz par poboljšanja, uglavnom solidno ali ništa posebno drugačije od prošlog nastavka …
pc verzija je sasvim druga priča, novi engine, puno novih animacija ali igra mi je generalno nekako čudna, valjda se nisam navikao još :slight_smile:

To za UK store? Na USA nema jos nista… :hm

Da samo UK, ne zna se tačno kad će US, ali trebalo bi kao danas.

Odigrao sam par utakmica. Drugacije od 14-tice, nema sta. Deluje mi malo arkadnije u odnosu na prethodne godine, neke stvari mi se dopadaju neke i ne bas. Golmani su dosta lose uradjeni, nadam se da ce to promeniti.

probao na PC-ju. meni koji sam prestao da igram fifu posle desetke ovo i dalje sve izgleda isto

Tebi je možda isto, ali da je isto sigurno nije. Čak se vide i osećaju razlike između 14 na novim konzolama i 15 demo. Dribling je fluidniji, šut je totalno drugačiji i nisu longshotovi OP. Lopta se malo oseća kao balonjara ali rekli su da je stari build i da je drugačija full verzija. Jedino što mi smeta je kamera, mnogo se cima kada menjam smer i baš iritira. Sve ostalo je u principu odlično i ovo će definitivno biti najbolja fifa do sad.

Od danas ko ima EA Accsess moze da igra full verziju u trajanju od 6 sati. Javljamo kasnije utiske. :smiley:

Ocekujemo neke slike i klipove od tebe i Frenkija :smiley:

Možda je i do igrača, neki su stvarno po statistici tromi. Sa kim si igrao? Ramos, Thiago Silva i David Luiz su brzi i ne bi trebalo da imaš problema sa njima. Pique je dosta spor, Terry takođe. Hummels onako, Subotić je brz.
Ili ti možda smeta što je linija odbrane previše visoko? To menjaš u taktici, mada zavisi i od workratea igrača. Kada ima High attacking i med defensive obično igraju kao zadnji vezni. Treba i u tome balans da se nađe, mada i nije toliko bitno.

To je onda jednostavno do brzine igrača. Sa kime si igrao da ti se činio spor?

Da, Terry je spor a Ivanović nije baš za desnog beka. Ako hoćeš bržu odbranu igraj ovako: Filipe Luis - Cahill - Ivanović - Azpilicueta, to je ok odbrana, nisu nešto preterano brzi ali nisu ni spori.

Ne bih se slozio s ovime u vezi Superbran-a,ali OK.
Po meni ti je najbolje igrati s Dave-om lijevo,stoperi Zoum-a i Garry,a desno Superbran.Ispred njih Matic,Fabrepass,zatim Hazard,Oscar,Willian/Andre,a spica naravno Diegoal :wink: