Fifa 14 i save game...ili sta vec

Poceo sam da igram career mode u fifi 14. Odigrao nekoliko pripremnih utakmica, sacuvao i izasao. Posle par dana uzeo ponovo da igram, imao ono continue career i u toj kocki se vidi da pise next game, sve po ps-u, ali kada udjem vrati me ne bas na pocetak, ali na jedno 40% od onoga gde sam stvarno stigao. Ponovo sam nastavio iznerviran odatle, stigao jos nekoliko utakmica kasnije, sacuvam izadjem, vratim se ponovo, i ponovo isto!! Ima li neko ideju zasto ovo djubre radi ovo sto radi?!

I da, ovi meniji su najvece djubre koje je covecanstvo videlo! Toliko su tromi da me zeludac zaboli svaki put kad treba nesto da uradim.

Možda treba da ažutriraš vreme i datum. Ono, ako si gasio konzolu potpuno iz struje pa kad je upališ ponovo piše ti neki tamo datum iz 2005- e. I ako je ne prikačiš na internet da se ažurira, onda brlja sa sejvovima. Doduše meni se to desilo sa Bioshock infinite i sa Far cry 3,ne sa Fifom (nju nisam ni igrao, pa ne znam da li bi mi se desilo) ali bila je potpuno ista stvar…vrati me na neki prastari sejv iako sam uredno snimio kasnije. Kad sam konzolu prikačio na net, počela je da snima normalno.

P.S. Vidim da je tema od pre mesec dama i sto posto je dosad to rešeno. Ali možda još nekom zatreba ovo što sam napisao. Ako je to uopšte bilo u pitanju. :smiley:

Ne ides na continue nego kad dodes na taj prozor desnim analogom u desno i na load game i onda izaberes zadnji save

Provalio sam na kraju. Izuzetno glupo reseno. Da ne pominjem menije koji su ekstremno spori.

Nisu meniji toliko spori, zavisi to i od tvoje masine :slight_smile:

Jedino da kupim neki brzi xbox. :slight_smile:

meniji su tromi jedino kada se u launch.ini tj u Dash Launch, enabluje fakelive, cim je disabled, sve leti

Hvala za info. Probacu tako.

Nije uspelo. I dalje kilavo.