Fifa 13 ultimate team

Pozdrav ljudi :smiley:

Pre nekih nedelju dana sam poceo da igram fifa 13 ultimate team, pa sam se zapitao da li neko od vas igra Ultimate team da razmenjujemo iskustva(kako zaradjivati coinse igrace i tako), odigramo…
Pa ako neko igra neka mi posalje PM sa Gamertagom :slight_smile:

Ja cu verovatno da pocnem, trenutno igram samo online sezone i cilj mi je prva liga sa Milanom… posle toga prelazim na UT!

Ja igram,imam solidan tim pa ako hoces dodaj me uvek kad imam vremena odigram fifu :slight_smile: GT: Shooocker

igram takodje,doduse na pc-u ali dobro sad.Inace najlakse stici do coins-a je preko formacija,tu leze lepe pare :slight_smile:

I dobro taktikom,kupovinom igraca jeftinijih,naravno osvajanjem turnira i coins boost-ovima koji se otkljucavaju u catalog-u.

Eto ja za nepunih mesec dana igranja, s tim da naravno nisam igrao svaki dan… :slight_smile: Skupio sam oko 200.000 coins s tim da imam ekipu koja vredi oko 130.000 a mozda i vise. :smiley:

Jedina razlika je u tome da igram na PS3. :slight_smile:

Da li je neko od vas ikada cuo za neki program “Autobuyer” citam nesto po forumima, tako se najbrze zaradjuju coinsi. Kupuje igrace za male pare i prodaje ih za nesto vecu cenu. Ako ga neko koristi , neka objasni nesto vise o njemu.