Obavezno pogledati do kraja! Da napokon igra zna sta mislim o njoj, sreca nema kartona, nikad utakmice ne bi zavrsio kompletan 
Ovo je ekstra stvar ali ne mogu ni da zamislim sta bi bilo da su u kinect ubacili psovke na srpskom. :lol:
Dzaba, mislim da ton sve govori 
I da Shakespeare-a citiram kaznio bi me
evo onaj lik sto je trazio neku strategiju za box real time dobio je…Inace paznju mi je jedino privukla vest da se mozes drati na sudiju koliko god zelis,mada su mogli da ubace nekako i za kartone ali opet da ga naprave da ne zavrsis mec sa par fudbalera samo.
Ovo zvuci kao losa sala… ._.
Zasto? Meni se svidja. Kao neka interakcija sa igrom. Ono za izmene je odlicna fora. I za promenu formacije.
Pa to dranje na sudiju je glupo i detinjasto a i zamisli da kinect ne reaguje na tvoje komande. Nadasve, prilicno glupa primena uredjaja kao sto je Kinect… Izvodis udarac tako sto KAZES konzoli take a shot… moze l’ biti gluplje? Beskoristan gimmick, to je sve.
Quick strategije si i ovako mogao a bajndujes na strelice, kako poboljsava gameplay to sto ces da mu kazes sta da uradi u odnosu na jedan pritisak na D-padu.
Ali dobro, David Rutter je ionako rekao da ne vidi primenu motion kontrola u FIFI… hvala bogu. Nadam se da ce stati na ovome.
@padawan - slazem se upotpunosti sa tobom. Kinectu nije mesto u fifi nikako. Potpuno je glupo reci take a shot
I to sto kazes nadam se da ce stati na ovoj maloj kolicini upotrebe kinecta i da ce se drzati proverenog.
Pa dobro, uvatili ste se za take a shot. Nije mi jasno sta je lose u tome da mozes onako da uradis izmenu ili da promenis taktiku? Ajde mi to objasnite. Mislim da je izuzetno korisna stvar.
Pa dovoljno je da slabo urade algoritam za prepoznavanje glasovnih komandi i ode sve u propast.
Gomila decurlije iz ne-engleskih podrucja, varijacije u tonu, izgovoru… Ocigledno su ovo ubacili cisto fore radi jer je Microsoft to od njih trazio, obican marketing gimmick da bi privukli nekog od miliona vlasnika kinecta od kojih su vecina deca ili porodicni ljudi kojima na pameti svakako nije ozbiljna fudbalska simulacija.
A sta ako ga nisu slabo uradili? Jel dobro onda?
Pa iako jesu opet potpuno nebitno. Isto mislim da je marketinski potez da se proda koji kinect ili sama igra za koji procenat vise. Ja sam potpuni fan fife i ovo moze samo da mi smeta…ali opet to sam samo ja…mozda se nekom svidi meni nece.
Meni uopste nece da smeta sto cu moci da uradim izmenu za dve sekunde ili da promenim formaciju za sekundu ipo.
Nista posebno.
Koliko ja znam kinect nije nuzno potreban da bi se igrala fifa, zato go off kinect and take a shoot 
Deluje dobro iako nisam neki obozavalac Fife
:emoticon-0100-smile