FIFA 13 | Gamescom 2012 Trailer

https://youtu.be/cNnmAlEnUt0

evo nesto sveze,inace ekstra izgleda i u dilemi sam da li jos odma ovo da preorderujem :time:

Fenomenalno izgleda! Koliko sam video, promenili su onaj smaracki interfejs. Jedva cekam!

Odlicno odlicno :slight_smile: Skill games - uvek sam to voleo :slight_smile:

taj mod je ko stvoren za vitu :slight_smile:

Nebih da se pravim pametan sad ,ali svake godine u ovo vreme pale nas raznim dobro režiranim trailerima .A kad izađe igra razliku u odnosu na prošlu verziju nemože da primeti ni mikroskop i svi zajedno se razočaramo .Zato sam rešio da iskuliram sav taj EA marketing.

Fifa je do jaja. Treba igrati online samo. U singlu se dosta toga ne vidi…

+1
100% se slazem

Takodje se slazem. Ne kapiram ove sto kazu da igra izgleda fenomenalno, a trejler je takav da nema jedna sekunda ingame gameplay-a. Verujem da isti ovakakv trejler moze da se napravi i od 11-ce. Dajte malo pravog gameplay-a pa da vidimo kakva je igra stvarno.

Imate na youtube milion klipova sa gamescoma ,i stvarno se vide razlike.Kao da su sve animacije promjenili.

Fifa je toliko dobra simulacija da niko ne moze ni da ocekuje neku ogromnu promenu niti novi engine koji bi doneo potpuno novi fudbal. To ce se tek desiti sa novom generacijom konzola a do tada moramo biti zadovoljni sa onim sto je ipak realnije da naprave. Ovaj fudbal je jako blizu realnosti i odlicaj je stvarno. Svaka novina tacnije sitnica je ODLICNA iz prostog razloga jer je sada u fifi moguce samo usavrsavanje. Dodatni modovi su samo plus. Uostalom onaj ko igra H2H zna o cemu pricam sve super funkcionise. E ako neko ocekuje potpuno novi fudbal i sve novo sveze on ce se razocarati.

Samo da licenciraju ligu sampiona i ligu evrope i nista vise ne treba.

To nece skoro jer mi se cini da UEFA ima ugovor sa Konamijem jos nekoliko godina.

Da to bi bilo super ali nece jos…mozda kroz par godina. Ali ne moze sve mora nesto i KONAMI da ima. :slight_smile: