Fifa 12 Uefa Euro DLC

Pozdrav, pokusavam da namestim ovaj DLC dok je jos aktuelan :smiley: ali vidim da je procedura nesto komplikovanija.

Requirements to get this DLC working

• You need a Online Profile (Use Modio or Horizon to change your profile)

• You have to **edit the launch.ini **from dashlaunch looking like this

liveblock = false
livestrong = false
fakelive = false

Otherwise this DLC will show up as Trial Version
[HR] [/HR]
Da li online profil znaci da mi treba profil koji je nekada bio na live, posto imam takav.
Da li je bezbedno cackati ovaj launch.ini file, posto vidim da je default liveblock = true ._.

Hvala unapred.

profil ti je ok, to je to sto se trazi… aliiiiiii

do not I repeat DO NOT ā€œcackajā€ launch.ini, to ti je sam patch koji blokira live, nemoj posle da ode na live i da nastane haos, ostaces bez RGH :wink:

jedan DLC manje, nije smak sveta…

u stvari, ajd promeni ali iscupaj kabal za net pa vidi onda da li ce da radi, ako radi igraj tako, ali posle vrati launch.ini kako je bio kada budes vracao kabal u konzolu

Tacno sam znao da se u pozadini krije neko zlo. :smiley:

Nema veze, necu nista da petljam, kao sto kazes jedan DLC manje, nije frka. Predpostavljam da je ovo izolovan slucaj, DLC koji ima trail verziju…:fubar:

Ako ti ne radi…bar ce da ti radi DLC Lollipop Chainsaw :slight_smile: Ja ne mogu oba da koristim ,jer kod FIFE 12 mora da stoji fakelive = false , dok kod Lollipop Chainsaw fakelive = true . S obzirom da u FIFI dobijas ceo euro turnir,a u ovoj drugoj jedno 5 kostima - za sad nemam dileme koji mi je primarni.Nadam se da nece vise da bude dlc-ova gde ces morati da se odlucujes koji da ubacis.

fakelive patch je takav krs od patch-a da boli glava 99% igara blokiraju odmah na loading screenu sa njime, zato nikad niko i ne aktivira taj patch

sa druge strane ako bas hoces to da probas imas na pc-u,prikljucis joy od boxa i cepas bez mnogo mucenja :slight_smile:

Kod mene radi bez ikakvih problema. Tu fakelive liniju uopste nemam u launch.ini-u. Jedino mi stoji:
liveblock = true
livestrong = false

I sve radi u 16. Doduse namucio sam se dok nisam namestio, jer nece da radi sa svim verzijama fife. Ja sam na kraju skinuo neku rrod verziju cini mi se i sa njom je proradilo.