Jel zna neko gde ima ovo u Bg da se kupi? Ako moze na pm da mi posalje

Jel zna neko gde ima ovo u Bg da se kupi? Ako moze na pm da mi posalje
idi do bilo koje radnje koja prodaje elektroniku, ovo sam video u uscu cini mi se imas u big bang ili tako neka radnja koja ima kablove i dzidza bidzice
Mislis na 2.5 na 3.5 mm ?
Ako je to ja sam ga kupio pre neki mesec u desk shopu za neku sitnu kintu, 100-200 dinara.
meni ovo dodje kao extender, hoce covek da nastavi 2 komada 3.5mm kabla ili kabal sa slusalicama ili kako vec…
bukvalno spaja dva kabla sa muskim konektorima-jeckovima, nije lose resenje.
ocu na slusalice da stavim 
Da nema mozda tamo gde prodaju kablove?
ti kazem ja
hehehe
vidi u big bang tamo sam ja nasao to i jos neke gluposti, i bese jos negde samo zaboravio sam gde tacno…
A koji jack je kolko milimetara,valjda je od sluski 3,5 a ovaj od audio reducira 2,5 ako se ne varam?
sta ti hoces da uradis u stvari? da nastavis slusalice ili sta?
Au brate pa ne možeš tako da ih meriš, nije uvek od slušalica 3.5, ja imam nekoliko sluški od 2.5 mm.
Ovako,povezao sam xbox na monitor i sad pokusavam da spojim sluske na njega,imam VGA HD AV Kabl.
Spojio sam crvenu i belu na audio reducir koji se nastavlja na onaj muski nastavak i sad zelim da spojim slusalice sa tim
posto veceras samo neka audio povezivanja i slicno, deder budi ljubazan SLIKAJ ti taj tvoj prilkljucak i slicno… da vidimo sta ti hoces u stvari?
Ja kapiram sta on hoce da kaze. On je napravio ono sto treba da ide u zvucnike, sve je izvuko iz xboxa, ona dva crveni i beli je ubo-o u kabal koji ih prebacuje na 3.5mm koji ide u zvucnike i pusta. ali on nece da ga poveze u zvucnike vec u slusalice, i onda mu treba samo najprostiji zenski na zenski, a potpuno isti 3.5mm.
U glavnom imas to sigurno u nekoj prodavnici kablova.