Feedback u vezi promena na forumu

Pošto uveliko radimo na krucijalnim izmenama na forumu, pričamo šta i kako. I odlučili smo naravno da pitamo i vas. Dakle u narednim danima ćete primetiti niz anketa (poll-ova) o raznim funkcijama i stvarima koje se ili trenutno nalaze forumu ili mislimo da ih implementiramo. To će biti jednostavne da/ne ankete gde nam treba neko vaše viđenje. naravno da možete i da prokomentarišete vaš odgovor ali ako nećete, jednostavan klik na da/ne nam je dovoljan.

Samo da napomenem da je ovo samo kreiranje nekog generalnog mišljenja svih vas. Ako neka funkcija dobije 150 da a 20 ne, ne znači da će biti odmah implementirana, ali nam je bitno da znamo šta vi, korisnici i članovi ovog foruma želite ili ne.

Ova tema je čisto informativnog karaktera i ovde ne očekujemo neke predloge jer zato imamo temu predlozi i primedbe.

Trenutne ankete se nalaze na sledecim linkovima:

http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=15081

http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=15082

Hvala

Gdje ima primjedba na koju niko nece da odgovori. Najmanje sto trazim je da kazete “procitali smo, nemamo komentara”, jer znam da niste duzni da objasnjavate. Mislim da je to razumno @ninja @[URL=“http://www.xboxrepublika.com/member.php?u=1”]robotnjik evo i za vas tag ( po ko zna koji put ) :slight_smile:

Sve primedbe i predlozi su procitani i uvazeni.