Fatal crash intercepted!

Trazi oglase i vidi ko je ugradjivao r-Jtag ili rgh 2 na falkonu i zna da resi te probleme pitaj ga telefonom, ako ne moZe kod nas mi ne mozemo da garantujemo za nekog raspitaj se lepo ili cekaj da se javi neko ko zna a da je tamo.

Poslato sa HAL9000 Terminal editor Tapatalk 2

Nema dragi kolega, on je jedini…ima jedan momak u Brčkom ali nisam se čuo sa njim
Uglavnom hvala svima na trudu i angažmanu

Ima ponekada konzole gde rgh ne moze, tj ima previse smetnji i neupotrebljiva je sa rgh, tipa svaka 50a konzola od prilike koja dodje na rgh, mozes da im bajes i svasta da im radis jednostavno ne rade kako treba… Za neke posle nekog vremena se nadje resenje, a za neke nikada, ali u sustini moze svaka da se zavrsi samo treba vremena dosta… Ja sam coveku radio falcon rgh2 tacno 4 dana, jedva sam je doveo u stanje da pali kako treba i da ne blokira…

Sto se tice dopremanja, raspitaj se ko ti ide do Srbije od familije/drugova i slicno pa lako cemo posle

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Je li vam frka da mi napišete u kojim ste gradovima i koliko su usluge ?
Ako budem slao, poslaću i vrata sa otkinutog drajva pa vidite šta ćete :smiley: :smiley: :smiley:

Imas sve u nasim oglasima, lepo odes na oglase pa ces da vidis sve lepo pise :), necemo to da pisemo ovde… Za sve ostale dogovore sve na PM

Hvala… imam još jedno pitanje,može biti da je ono razlog svih sra*a…
Kod mene su sve igrice strpane u jedan folder, nesto tipa HDD/Rgh/Igre
Znaci sve i full igrice i dlcovi i arkade…
Da mozda to ne pravi konfuziju konzoli ?

Nrma veze samo sto DLC-evi tu ne idu jer nemaju funkciju ako su tu, procitaj tutorijal za instaliranje igara

Sent from my HTC One X using Tapatalk

To je priroda RGH i problem koji mora da resi majstor, nista od software-a(igara, programa…) ne pravi te probleme tvojoj konzoli. Rekli smo ti da treba da se namesti RGH i to je to, znaci intervencija na konzoli zbog ucitavanja i blokiranja treba 100%.

Ok apsolvirano…
Mislim da ću u BG kroz koji mjesec (vjerovatno na godišnji koncert KUD-a Gradimir iz Beograda) pošto su nas rekli zvati na gostovanje pa ću vidjeti da ponesem konzolu sa sobom…ako ne, onda će intervencija ići i ranije :smiley:
Hvala vam još jednom svima !