Far Cry 6 Revealed

Iskreno, smorili su. Upalio sam peticu i shvatio da sam prevazišao Far Cry i da nemam više vremena da jurcam po mapi kao muva bez glave

Kupiću samo zbog čikice na coveru :grinning:

Meni se 5 svidio, tako da cu i ovo rado igrat.

Trojka je bila vrhunac serijala, ÄŤetvorka ok, Primal solidan otklon dok mi je petica bila prenatrpana raznim glupostima.

Šesticu ću odigrati svakako mada nemam neka visoka očekivanja.

Trojka na snizenju, 2,99$

Pa meni je 5 bila super. Ali sad me vec malo smara ta ista prica. Neverovatno da nista glupi Ubisoft ne menja.

I meni je trojka bila vrhunac ovog serijala. Posle toga je sve išlo na istu foru, nađi nekog psiho negativca u pokušaju koji poseduje celu mapu i plaćenike, i tu si ti kao pobunjenik koji će da ih skine jednog po jednog. Vass je najjači lik bio, posle njega samo blede kopije. :slight_smile:

Šta vam je bilo super u 5? Meni uopšte nije bilo jasno da se ona sekvenca jedna te ista igra 15 puta. I plus radim nešto što ja hoću idem negde i samo se odjedbom pali ta sekvenca da bežim kao.

1 Like

Bice bas dobar negativac, kao i u svakom FC-u.

Ali, koncept usamljenog heroja koji zauzima outpostove je izandjao maksimalno. Vec posle prvog dela koji je bio i ostao ubedljivo najbolji…

1 Like

Meni je poslednji dobar deo bio FC 3, sve ostalo je bilo smeće…

1 Like

Ja sam nedavno odigrao FC5 i imao je dobru mapu i likove ali da tvoj lik ne prica i nema ime je strasno glupa stvar. Misije su takodje cist smor i svaka druga je ista, za mene FC3 ostaje kralj serijala.

Ok, moram da uskocim i branim cast drugog dela – daleko najbolji, nije slucajno kultni hit sve ove godine kasnije…

Prvi deo je bio revolucionaran za svoje vreme al je za danasnje standarde verovatno nepodnosljivo corny, dok su svi delovi posle drugog samo nastancovani ubisoft proizvodi, s zivopisnim negativcima ubacenim tek toliko da se medjusobno razlikuju.

Far Cry 2 je bio i ostao unikatan. U retkoj kojoj igri mozes tako da se izgubis (bukvalno i figurativno) ko u suncem-zapecenim zabitima koje ova igra simulira.

Trojka i nastavci su, u poredjenju, samo power-fantasy diznilendi.

1 Like

Dobro, i trojka je bila predobra da se ne lazemo.
Meni je ona u top 5 igara koje sam odigrao.

Dvojka i trojka su remek djela, narocito u kontekstu vremena u kojem su se pojavile. Ali sve nakon toga je kao da igram istu igru po ko zna koji put. Kada sam poceo peticu, cim su mi dali misiju da ulovim nekoliko medveda poceli su da mi iskacu flashbackovi iz prethodnih djelova kada je lov bio must da bi se apgrejdovali, i rekao sam no no, goodbye travel well

I trailer procureo.

Bolji snimak.

1 Like
1 Like

Auh, far cry u urbanoj sredini, ovo ce se itekako igrati.

Gledam ovaj trailer i mislim kako bi se ova igra mogla dešavati i u Srbiji bez ikakve promjene plota, samo malo izbjeliš karaktere.

MoĹľda da urade neki DLC, ubace i pandemiju u jednaÄŤinu, et voila!

5 Likes