Far Cry 5

1 Like

Prvi review 9/10

Pogledao sam uvod u igru i stvarno je odlican uvod, mozda i najbolji u serijalu.

1 Like

Ja sam zadnja dva preskočio jer su bili i previše dosadni … Videćemo za ovaj…

2 Likes

Probao četvorku bila mi meh, Primal preskočio, a ni ovo mi ne deluje interesantno. Da su je smestili u malo interesantnije okruženje možda bi meni privukla, ovako preskačem.

Ako ću da igram divlji zapad sačekacu onaj pravi u oktobru :smirk:

4 Likes

Ne čudi što Tramp i ekipa sve više prete da nam i igre zabrane :joy:

Far Cry 5 in a nutshell :smiley:

6 Likes

Citam recenzije na Steamu i blago se smejem, svi placu oko mikrotransakcija, kao nisu znali, sad vise ne mogu refundirati igru, a oni je nikada ne bi kupili da su znali. A pise tacno na stranici prodavnice da igra ima mikrotransakcije. Zar se ljudi vise ne informisu pre nego sto kupuju igre?
Da ne napominjem da sam citao i forum i da vecini igraca ne smetaju te iste mikrotransakcije jer su skroz nepotrebne jer ti sama igra daje dovoljno novca da kupis sve sto ti treba. Stvarno mislim da Valve treba postaviti moderatore za nadgledanje recenzija od strane igraca.

Sto se mene licno tice, cekam da cena igre malo padne i izbegavam vece spoilere, juce sam gledao kratak video i bogme igra fino deluje kao i ostatak FC igara i definitivno cu uzeti cim bude prilike. :slight_smile:
Do tada imam Primal koji je sasvim dobar spin-off. :slight_smile:

Igra je odlicna, Sinoc smo Gagy222 i ja igrali u co-op. Mogu reci zezanje 200%

2 Likes

Ovo čudo se može preći za 10 minuta :smiley: :joy:

I 4 dio je mogao :smiley:

1 Like

Jel ovo na X igrano

Haha! Jel moguce?! :smiley:

Upravo sam presao taj pocetak na PC-u i za sada, lose deluje. Neverovatno koliko su nas razmazile ove PS4 ekskluzive, cak mi je i grafika uzasna i isprana. Kada se samo setim revolucije koju je prvi deo izazvao i vilice na podu kada smo prvi put videli bujnu vegataciju. FC5 izgleda bukvalno kao oldgen u odnosu na najjace PS4 naslove. Pretpostavljam da su morali neke kompromise da naprave da bi omogucili 4K.

1 Like

Je l neko za Far Cry 5 coop?
Javite se ljudi, hocu da probam