Auh, odlicno!
Kako bih tek bilo zanimljivo kada bi ovog lika sreo na ulici…
Vaas Montenegro!
Milane, ocigledno nisi bio skoro u Herceg Novom…
Nisam i ne planiram… Sto?
Ah, znaci iskoristili su i lice, a ne samo glas… momak je ceo paket u jednom.
Mislis manijak u paketu je prenet u igru?
Heh, da. Evo da ga vidimo i normalnog, zanimljiv mali interview o tome kako izgleda glumiti za igru:
Simpatican momak. On se njima bukvalno toliko svideo da su napravili bitnog lika oko njegove licnosti. I na kraju bio centar reklamne kampanje. Sta ti je zivot.
EDIT: ukucam sad njegovo ime u google images, i imam sta da vidim - covek je gradjen ko akciona figurica. Ko bi rekao, uopste tako ne izgleda kad je obucen…
Bas prijatan lik. A ovamo vidim da nije cist sa glavom kada je Vaas, znaci i da je dobar glumac
PS. @N00dle-sad sam i ja ukucao da vidim ko je lik. Poprilicno sam siguran da onakav izgled nije dosao samo vjezbanjem i dobrom ishranom, if-you-know-what-I-mean
Posle LA Noire-a nekako mocap u svim igrama ne izgleda toliko impresivno. Inace, nije los. Voleo bih da industrija privuce vise ovakvih talenata, los voice acting ume da ubije atmosferu.
Jos jedan dobar primer voice actinga je i Nejtan Drejk, kome glas daje Nolan North. Nejtan takodje pomalo lici na njega, ali North daje glasove i drugim poznatim likovima kao sto je Dezmond, pa su ga proglasili glasom za sve uloge… impresivna biografija, nema sta.
Nolan North je jadan mirodjija u svakoj corbi… Vec je svima dosadio, al’ je stvarno odlican glumac. Napravio covek karijeru.
Em sto je odlican glumac i sto se pojavljuje skoro u svakoj AAA igri, Nolan North je odlican imitator i mngo zabavan lik. Bas se secam da me bio odusevio na ovom klipu
Nolan je carina! A i ovaj što glumi Vaas-a je isto odličan glumac, deluje mi kao tropska verzija ludog Jokera, taj neki fazon…
Ja dok sam ga nasao…sve kucam Mondo.