Far Cry 3 - Prvi Opisi :)

Far Cry 3 Review | GameTrailers 8.6/10

Far Cry 3 Review - IGN 9/10

Far Cry 3 review • Reviews • Xbox 360 • Eurogamer.net 10/10!!!

:slight_smile:

Mnogo sam uzbudjen da ovo igram. Ne toliko zbog gameplay, ne deluje mi privlacan nesto, nisam u fazonu da pucam na horde neprijatelja koji te okruzuju sa svih strana, nego zbog onog Vasa, ako se tako zove. Deluje mi da ce on biti jedan najboljih zlikovaca u gamingu na ovoj generaciji konzola, u to sam siguran. :slight_smile:

Zbog toga ću ja dobiti bubble head da mi stoji ovde da ga ****m dok se igram :smiley: mislim… ****m figuricu i nerviram ga :smiley:

bolestan si :smiley:

Inace i ja jedva cekam da tamanim po dzuglama,inace jel je tacno da je open world igra :open_mouth:

Jedva cekam da se pojavi. Za mene, ovo je jedan od kandidata za igru godine, a sudeci po opisima, nije daleko od toga.

Jeste open world igra. Ima dosta slicnih elemenata kao ACIII
Inace, prve kritike su odlicne, bice prava zanimacija u narednim danima. Uzeleo sam se prave dzungle :smiley:

Ova igretina je dobila 8.6, a mrtvi Black Ops II 9.4 (na GT)?!? Ako ovo nije smešno, onda je žalosno.

Eto ti ga sad. A taman sam mislio da cu ovo preskociti. Kad ono, ispada da FC3 zadrzava najbolje elemente FC2 (koji je po meni bio odlicna, mada problematicna igra), i dodaje malo opusteniji, bolje konstruisan gameplay. Zvuci kao win, samo necu je bas odmah uzimati, ima jos sta da se igra u pokucstvu Nagulov…

BTW Prema CVG-u ovo je FPS godine,a nije daleko od toga da postane GOTY