Fallout: New Vegas

[SIZE=5]Fallout:New Vegas[/SIZE]

Publisher: Bethesda Softworks
Developer: Obsidian Entertainment
Genre:Action, Adventure, RPG, Shooter
Platforms:Xbox 360,PC,PS3
Release Date: October 19. 2010

Iskusite sve znamenitosti i zvuke fenomenalnog New Vegas-a, doveo do vas od Vault-Tec-a, Amerika je prvi izbor u post nuklearne simulacije. Istražite otpade iz Great Southwest-a.Upoznajte nove ljude, suočite se sa zastrašujućim stvorenjima, i oruzajte sebe sa najnovijim high-tech naoružanjem dok pravite ime za sebe,na uzbudljivo putovanje kroz Mojave Wasteland.

Iz Bethesda Softvorks i RPG veterana dizajneri u Obsidian Entertainment (tim koji uključuje članove originalnog Fallout i 2 tima) u pitanju Fallout: New Vegas, uzbudljiva i jeziva epizoda u sagi Fallout.

[SIZE=3]Welcome to Vegas. New Vegas.[/SIZE]

To je vrsta mesta gde igrac kopa sopstveni grob pre nego što je upucan u glavu i ostavljen za mrtve … i to je pre nego što stvari zaista postanu ružne. To je grad sanjara i Desperadosa koji se bore za potpunu kontrolu pustinje oaza. To je mesto gde je vrsta osobe sa pravim naoružanjema može zaista da ima ime za sebe, i napraviti vise od jednog neprijatelja, ili dva na putu.

Kao što se borite za svoj put preko toplote proklete Mojave Wasteland, kolosalni Hoover Dam i neona preplavljena Vegasu, bićete predstavljeni šarenim likovima, moćnim frakcijama, specijalna oružja, mutirana stvorenja i još mnogo toga . Izaberite strane u narednom ratu, ili proglasiti “winner takes all”, i krunisati sebe kao King of New Vegas.

[SIZE=3]Feel the Heat in New Vegas![/SIZE] Ni Nuklearne padavine ne bi mogla da uspori energičnost od “Sin City”-a.Istražite ogromna prostranstva pustinje wastelands - od malih gradova do Mojave Wastelands.

[SIZE=3]Feuding Factions, Colorful Characters and a Host of Hostiles![/SIZE] Rat između rivalskih frakcija varenje sa posledicama koje će promeniti živote svih stanovnika New Vegas-a. Izbora koje napravite će Vas dovesti u kontakt sa bezbroj likova, stvorenja, saveznika i neprijatelja, i utvrde konačni eksplozivne ishod ove borbe epske snage.

[SIZE=3]New Systems! [/SIZE]Uživajte u novom Fallout: New Vegas kao što Companion tocak koji unapređuje pravac vasih “companions”, Reputation System koji prati posledice svojih postupaka, i dostojno pod nazivom Hardcore Mode odvojena kratko od Junaka. Specijalna “melee combat” potezi su dodani da donesu novo značenje fraze "izbliza i lično. Koristite V.A.T.S. da zaustavite vreme u borbi, ciljate određene delove tela.

[SIZE=3]An Arsenal of Shiny New Guns![/SIZE] Sa dvostrukim iznosom oružja pronađena u Fallout 3, imaćete više nego dovoljno nove i uzbudljive načine da se bavite pretnjama u “wasteland”. Pored toga, Vault-Tec inženjeri su smislili nova oružja podešavanja sistema koji vam omogućava prtljati sa svojim igračkama i videti izmene koje napravite u realnom vremenu.

New Vegas: Je i dalje Fallout - igra se i dalje isto kao prvi naslov, i dok animacije i modeli su novi. Ako ste voleli Fallout 3,sigurno cete i ovo da volite, a ako ste mrzeli Fallout 3,onda New Vegas verovatno neće promeniti vase misljenje. Ali, sa podnaslovom,nastavak izgleda da je poboljšao formule Bethesda u nekoliko značajnih načina.

[SIZE=5]Videos:[/SIZE]
[SIZE=3]Fallout:New Vegas Gameplay Trailer[/SIZE]

https://youtu.be/oZ6pNMMT8ZQ

[SIZE=3]Fallout:New Vegas Gameplay Walktrough Part 1 of 2[/SIZE]

https://youtu.be/_JhLuODY3Yk

[SIZE=3]Fallout:New Vegas Gameplay Walktrough Part 2 of 2[/SIZE]

https://youtu.be/2Ab8-UKW6-A

Jos jedna lepa prezentacija igre :slight_smile:

F3 sam odigrao sa svim ekspanzijama i iako nije radjen kao dva mu prethodna legendarna dela u kojima sam uzivao u ‘‘proslom milenijumu’’ :slight_smile: i iako je radjen vise kao postapokalitpicni Oblivion, svidja mi se i zadrzao je mnoge elemente i smek staroga fallout-a. Ovo ce biti jos jedan pogodak Bethsed-e :slight_smile:

Haha drago mi je sto ti se svidja …:smiley:

Vreme da se tema malko pridigne :smiley: Ima li ljudi koji su preorderovali? Neko ima info da li ce kod nas biti collector’s editiona? :smiley:

Biće u Game-su sigurno, ali na cenu ispod 8000 dinara ne računaj.
Sa stranih sajtova ne verujem da je iko naručio, zato što Collector’s Edition košta preko 50 evra i tu se stvaraju problemi sa 3D Verificationom i carinom.
Ja ću sačekati do Nove Godine da se smanji cena normalne edicije, zato što mi je sad 42 evra malo mnogo da dajem.
Fallout 3 je bio odličan, a ova igra bi trebala da bude i više nego bolja od trojke.

Ne mora da znaci, Wings of Liberty je bio 9k kod njih a na Amazonu je $117 :slight_smile:
3d verification je koliko znam nesto u vezi kreditnih kartica pa ne znam sto se to pominje u ovom kontekstu, mnogi imaju i PayPal nalog :wink:

Neverovatno izgleda. Ovo ce dobro prekratiti put do DA 2 i ME 3. Sad cu da skinem Arcani-u da vidim kakva je pa posle toga ce valjda izaci i New Vegas :slight_smile:

Sry za 2x ali izasla igra na xbox360iso. Jedva cekam, vec se skida :slight_smile:

Rezem je :D,valjda ce biti epic kao F3,koji sam zavrsio sa svim ekspanzijama :)),samo me nalo nervira sto samo Fallout parave,vec druga Fallout igra,a nijedan Elder Scrolls u medju vremenu :frowning:

Elder Scrolls bio u razvoju ali su pukli tad …

Kako su pukli?Nerazumem.

Do sada sam igrao igricu…First impression:EPICCCC :smiley: mnogo je mocna,doduse na pocetku mi se cinilo da ce biti dosadna i to (mozda mi je bilo cudno sto je sa xbox kontrolerom),ali mnoogo je dobra!

Zar niko ne igra ovo cudo?Igra je predobra,gomila sadrzaja,lokacija,side-questova,dosta je bolja od trojke.Dosta je unapredjena igra,iako se ne cini tako kod je pokrenete.

meh, more of the same po meni, sto naravno znaci da je igra dobra. ali nista ama bas nista nisu unapredili

inace tek sad citam AC_Rone-ov opis i kontam kako taj Google translate ne radi posao kako valja :smiley:

boze mili, pa ako koristite translate, barem imajte malo zivaca da sednete i lektorisete vec uveliko prevedeni tekst…

Posle par sati ces videti da je dosta unapredjeno,grafika je ista,ali igra je mnoogo bolja.