Failed to authorise disk

Dobio sam ovaj eror u igri Gears of War 3…Prvi put mi se konzola zapucala i nista nije moglo da ocita, samo je stojala slika, i morao sam da je ugasim na dugme. Upalio sam je instalirao igru na HDD i sve je proslo bez problema. Udjem u igru, i na tom mestu gde mi se zapucala konzola izadje eror failed to authorise disk, stisnem A dugme i xbox se sam restartuje. Imam LT3.0 igru sam kupio u nsgames rezana je na Maxell DVD-u verovatno truncate metodom. E sad ocu da potvrdim ovde na forumu da nije kriv xbox vec da je lose narezana igra…zabrinjava me jedino to sto sam mogao lepo da je instaliram bez ikakvih erora i gresaka…

EDIT: Danas sam igrao Halo 4 isto kupljen u nsgamesu takodje na Maxell DVDu i on je radio normalno do samog kraja, nije izbacivalo nikakve greske itd…

Lose narezana igra, truncate metoda verovatno, ovo radi FORZA 4 stalno na trancate metodu.

Nemora da znaci,meni je uradio isto sa FIFA13 narezanoj B-Max u daleko ispod dozvoljenih granica PiE max23 avg0.89 PiF max3 avg0.01,kada sam ponovo okrenuo igru sve je bilo ok i nisam tu poruku dobio vec mesecima a igram Fifu gotovo svaki dan.
Jos jedna stvar,svaka igra moze da se instalira na lt3.0 bez obzira da li je pecovana za 2.0 ili ne samo nece moci da se igra ako nije rezana za taj FW.Isto ce i igra koja nije sigurna za live(recimo pif max10 avg 7.97 i sl) takodje bez problema moci da se instalira i predje cela (iako su greske iznad propisanih vrednosti neznaci da disk nije citljiv i da nece raditi.I takva igra ce bez problema raditi samo nece biti sigurna za live.).Nasao sam negde na netu podatke po kojima se PiE max=230 (a nemogu tacno da se setim za PiF ali i taj podatak je drasticno veci od 4) svrstava u kategoriju dobro narezanih diskova.Samo da napomenem da negovorim o xbox360 diskovima vec uopsteno,filmovi,koncerti itd.Dakle kao sto rekoh,iako su vam vrednosti iznad dozvoljenih za live,disk je dobro narezan i citljiv sto mu omogucava da se instalira bez problema i odigra.To utvrdjujete verifikacijom nakon rezanja.Jedino ukoliko idete na live onda morate da testirate u Nero CDSpeed ili KProbe pa ako su vrednosti iznad referentnih nebiste smeli da idete na live.