Failed ap25 challenge

danas sam pokupio svoj nov xbox elite. Bio je ne fleshovan ali lik je rekao da ce da odradi lt+ flash na njemu ako zelim. Kad sam dosao kuci sav happy prvo sto sam uradio sam ga progurao kroz xval, bio sam sokiran kad sam ugledao failed ap25 challenge. Konzola je nova, sada nasao sam na netu da je lako unflagovati konzolu u slucaju da nikada nije bila kacena na xbox live/net. Link [How to unflag Xbox 360 [Tutorial] No J-Tag Required) - Se7enSins Forums
Molim bilo koga sa informacijama da mi izadje u susret, xbox republika je uvek toplo docekala svoje nove clanove pa se nadam da ce tako biti i ovoga puta :emoticon-0100-smile
Hvala unapred

Edit: Pronadjen link i na zvanicnom team-xecuter sajtu
link: Team Xecuter

Gde si ti uopšte kupio xbox ? Moguće je i da nije ništa, pošto xval zna da brlja.

ja bih vratio konzolu,pare nazad , uzeo na proverenom mestu!

Proveri ga ti jos nekoliko puta kroz Xval, mada taj program ume da gresi u vise od polovini slucaja. Inace, kako moze da vrati pare nazad? Ovaj od koga je kupio 'ladno moze reci da je pre flesovanja ubacio Ap 2.5 igru, ovaj ne moze da dokaze da nije.

thx ljudi, zaboravih jednu stvar da napomenem, dashboard jos nije updatevoan (znaci nijedna ap25 igra nece da radi bez dashboard update-a). Da li je moguce da pirjavljuje da je ap25 fail zato sto jos uvek ima out-of-the-box dashboard i nije update-ovan?

btw kupiuo sam konzolu od lika iz novog sada koji prodaje masovno konzole na dnevnoj bazi i niko se nije zalio…takodje kad sam dobio xbox sve je bilo fabricki zapakovano kao i ona nalepnica na driveru “do not move your xbox while disc is inside etc.”

ja mislim ,ta do pokazuje da je kutija provaljena tj. puštena igra koja ima ap2.5 ,a fleš stari nema zaštitu,tako da je to spremno za ban,a ne zanm kako kod tebe to piše da si provaljen na ap 2.5 proveri,pošto ti je kutija nova,odnosno nisi je stavljo na xbl?

jednostavno. Napravi profil na HDD-u. ugasi konzolu, izvadi hdd. idi kod nekog ko isto ima xbox i zakaci tvoj HDD na njegov. upali konzolu i idi u System settings/Memory. izaberi HDD i idi na Profiles. Ukoliko se vidi tvoj profil pod imenom koje si stavio onda je ok. Ako pise Corrupted konzola ti je flagovana za ban. ne brini ovim neces flagovati onu drugu konzolu na kojo isprobavas ovo…

probaj sa Xval da uneses informacije i vidi sta ti pise.

Ovo sto ti kaze Akiris je naj merodavnije da vidis jer ako si FLAG odma coruptuje profil i ostalo.

hvala puno ljudi, ispade na kraju da lik kada je testira ubacio je stari cd Black ops-a i dobio unrecognized disc :frowning: kaze nije video ovaj novi dashboard update posto ne prodaje vise flasovane konzole (samo slim) i ova moja mu je bila poslednja. Na kraju je sve ispalo kul, dace mi slim 250 gb pa cu pikati malo arcade naslove dok ne izadje lt+ :slight_smile: