Zasto li ovo nema vise komentara.
Mada komtam da nisu prikazali bas puno same igre, ovo ce da bude, skoro sam u to siguran, daleko najlepsi RPG sledece godine.
Playground plus Montreal deluje kao tandem
snova.
Nikada nisam verovao da cu to da kazem ali, fali mi malo Piter Molinju da obecava kule i gradove Nekako je postan pristup - samo trejler, suvise genericki i neinspirativan. Maltene svaka od ovih igara zasluzuje deep dive kao Starfield prosle godine.
Bolje i u 30fps nego da završi k’o prošli projekat.
Daj šta daš
Fable je pravljen u prepravljenom Forza enginu, ne bi me čudilo da od starta ima Quality i Performance mode pa ko šta voli.
Pa red bi bio, radujem se tome, samo da bude day one a ne posle par meseci.
Jez nas hajpa za Fable. Mada meni poređenje sa Witcher combatom nije baš da me oduševljava. Nadam se da su zaposlili samo pisce i artiste iz CDPR, a ne combat dizajnere.
Ne moze biti otkazano nesto sto nije ni najavljeno za 2025
Da im treba dugo, treba im bas … Videcemo.
Osim što je bilo najavljeno za 2025. Ovo je iz Fable trejlera sa Xbox Showcase 2024.
Ne volim onog Colt Eastwood-a jer je fanboy ali pročitah njegov tvit da je on čuo da je Fable spreman za decembar. Ne sviđaju mi se veće igre u decembru kao Indiana što je bio a ako je istina da će GTA 6 zaista biti ove godine i neće odgoditi onda je bolje što je Fable 2026. Samo da ne odgode sad GTA, što dalje od tog. Ja se ne ložim ali nijedna igra neće moći da sija pored tog.
Inace da ne izlaze u istoj godini, Fable bi razbio
Poenta je da će GTA 6 ubiti launch bilo koje igre koja izađe u tom istom periodu. Znači nijedna ne može osim možda COD novog ili tako nečeg.
A ovaj Fable će biti najbolji Fable sasvim sigurno, prije svega zato što Fable nikad nije bio super uspješna velika franšiza a ovaj je prva igra u franšizi koja izgleda baš kao punokrvni AAA naslov
Meh. Moze da izgleda kako god hoce, mislim da i sam znas da mu prodajne brojke nece biti nesto wow. Ono, mislim na milione i milione prodatih kopija.
Naravno, zato što je na Game Pass-u, ne moramo da kupimo. Mada kupiće je ovi što su na Steam kao što su kupovali i STALKER 2. I prodaće se dobro kad izađe za Playstation.
Izgleda predobro. Neka pomere za 2026. ova godina im je ionako krcata sa igrama.
Nikad mi nije palo na pamet da odigram, a cuo sam mnogo puta ime serijala hmm … je l su svi delovi na GamePass-u?
Mislim da jesu. Ja sam odigrao keca Lost Chapters verziju šroje jedno 2 godine. Malo je vrijeme pregazilo pa igraj jedino ako možeš da pređeš preko toga.