Fable - Official Quest Gameplay | gamescom 2026

4 Likes

Rated M? Toooo!!!

3 Likes

Kakva je ovo propuštena prilika da je zaključaju samo na XBOX…

Baš su je ispolirali, jesva ćekam!!!

3 Likes

Izgleda fenomenalno a imaju još šest mesi da dodatno poliraju :heart_eyes:.

Smešno koliko se ljudi žalili/trovali na izgled protagonistkinje kad svakako imaš character creator.

3 Likes

Ludacki dobra grafika, devojka je takodje cool, ne znam na sta se vise zale i sta kog djavola hoce.

I frame-rate izgleda da je 60fps, za razliku od onog prvog gameplay-a kad je opadao fps.

1 Like

Ovo je prezantacija na PC, fino piše dole

Super, imam PC :slight_smile:

5 Likes

Ovo ce da bude nenormalno dobro jbt.

2 Likes

Jel ovo jos jedan video gde objasnjavaju da cu moci sve da kupim sto postoji u igri ako imam dovoljno para ili cemo konacno videti i nekog mesa od igre? :smiley:

Salu na stranu, ovo graficki izuva. Konacno dobijamo proper next gen igre, trebalo je “samo” 6 godina lol

1 Like

Jaki su to zahtevi, bogami. Mislim da mi ipak treba upgrade na 9070 :thinking:

Ja sam uzeo 9070 običnu, ne XT. Jako dobra grafička, u tom cenovnom rangu verovatno najbolja.
Veliki upgrade u odnosu na 3060 TI koju sam imao pre toga.

1 Like

9070/XT ima za sada odlican cost per frame, ali i dalje mi se nesto ne daje 700+ EUR kada “sve leti” i ovako u 2k. Razmislicu jos malo, mozda se i do tada malo unormale cene grafickih karti. Ovo je sada stvarno skandalozno da kosta maltene kao Pro konzola. Ali kako stvari stoje ide to samo na vise u narednih godinu dana, verovatno. Taman je pukao kripto, dosli data centri, blago nama… Na kraju, uvek ostaje i series X kao low budget opcija, verovatno sasvim solidna, a i mislim da su malo preterali sa ovim zahtevima.

Sa Pro konzolama se open nesto desava, nigde ih nema na stanju u radnjama kod nas. Ili ne mogu da ih nabave ili idu na to da naduvaju potraznju i povecaju ponovo cenu.

Predobro, super je što nije Souls formula, samo hack n slash makljaža. I ova lepota na medium settings.

Alerting Red Light GIF

Prati brata @Scalper redovno izbaci dobru ponudu Pro konzole :blush:

1 Like

Nece skoro neka ponuda :slightly_smiling_face:

Uspesno sam “nabo” Pro pre oko mesec i po dana, kad su ih vratili na stanje u radnjama. Izgleda da je bio pravi momenat jer veoma brzo su nestale sa stanja :unamused_face:

Mislim da ce da ih vrate na stanje pred Novembar sa naduvanom cenom.

3 Likes