Igram Fable 2, dosao sam do toga da mogu slobodno setati svetom, zaradio malo novca kao kovac i reko da probam odraditi DLC posto njega nikada nisam presao. Odem ja kod likova kod kojih trebam otici, i od tog momenta na dalje se igra ponasa kao da koristim free verziju DLC-a. Znaci ne da mi da igram ni Knothole Island ni See The Future. Dobijem nesto u stilu “press X to buy premium dlc or press A to continue”.
Jel uopste moguce igrati premium verziju DLC-a na RGH konzoli?
E da, DLC je naravno otkljucan, proverio i kroz 360 Content Manager i XM360, i naravno imam najnoviji title update (TU4).
Nekada ne znam da li treba da se smejem ili placem u JTAG/RGH sekciji Postoje [SIZE=6]2[/SIZE] varijante DLC-a za Fable, obicna odnosno Free Edition koja ne moze da se igra, vec daje neke stvarcice iz samog DLC-a i Premium Edition koja moze da se igra. Iz vec navedenog izlaganja, jasno se moze zakljuciti da ti na tvojoj konzoli imas Free varijantu. Postoje bar dva moguca resenja:
Da skines FABLE II PLATINUM EDITION ili Fable II GOTY… Eto resenja
Vidi, i ja sam skinuo taj Fable II GOTY na italijanskom, i to tacno znam odakle si skinuo, na TPB, ali ima jedan torent sa malo manje seedera koji je visejezicni. Ja ga skinuo, treba da odigram tokom leta, ali jos uvek nisam nabacio na konzolu pa da isprobam. Ali sam na kompu usao u folder languages, i video da ima jedno 7-8 foldera sa oznakama, en, it, fr, itd… Dok je ova verzija o kojoj ti pricas imala samo folder it.
Evo ja upravo skidam tu tvoju verziju pa ti javljam u toku dana da li taj dlc radi. Ako i ovde izbaci to za kupovanje onda pretpostavljam da se dlc u stvari treba nekako aktivirati, posto sam skontao da se puno ljudi zali na taj problem (a kazu da su skinuli premium verziju).
EDIT: Skinuo verziju koju mi je Lynx poslao (Platinum Hits verzija) i sve funkcionise ukljucujuci i DLC.
EDIT2: E da, admini, moze lock, a ako nekom treba link do ove verzije neka kontaktira mene ili Lynxa.