Fable 2 DLC problem

Igram Fable 2, dosao sam do toga da mogu slobodno setati svetom, zaradio malo novca kao kovac i reko da probam odraditi DLC posto njega nikada nisam presao. Odem ja kod likova kod kojih trebam otici, i od tog momenta na dalje se igra ponasa kao da koristim free verziju DLC-a. Znaci ne da mi da igram ni Knothole Island ni See The Future. Dobijem nesto u stilu “press X to buy premium dlc or press A to continue”.

Jel uopste moguce igrati premium verziju DLC-a na RGH konzoli?

E da, DLC je naravno otkljucan, proverio i kroz 360 Content Manager i XM360, i naravno imam najnoviji title update (TU4).

Nekada ne znam da li treba da se smejem ili placem u JTAG/RGH sekciji :smiley: Postoje [SIZE=6]2[/SIZE] varijante DLC-a za Fable, obicna odnosno Free Edition koja ne moze da se igra, vec daje neke stvarcice iz samog DLC-a i Premium Edition koja moze da se igra. Iz vec navedenog izlaganja, jasno se moze zakljuciti da ti na tvojoj konzoli imas Free varijantu. Postoje bar dva moguca resenja:
Da skines FABLE II PLATINUM EDITION ili Fable II GOTY… Eto resenja :smiley:

ZNam da ima 2 verzije, i vec sam skinuo sa vise mesta, a cisto sumnjam da svi piraterisu free verziju.

Fable 2 platinum nema ni jedan DLC ukljucen, a Fable II GOTY sam nasao samo na italijanskom.

Vidi, i ja sam skinuo taj Fable II GOTY na italijanskom, i to tacno znam odakle si skinuo, na TPB, ali ima jedan torent sa malo manje seedera koji je visejezicni. :wink: Ja ga skinuo, treba da odigram tokom leta, ali jos uvek nisam nabacio na konzolu pa da isprobam. Ali sam na kompu usao u folder languages, i video da ima jedno 7-8 foldera sa oznakama, en, it, fr, itd… Dok je ova verzija o kojoj ti pricas imala samo folder it. :wink:

Evo ja upravo skidam tu tvoju verziju pa ti javljam u toku dana da li taj dlc radi. Ako i ovde izbaci to za kupovanje onda pretpostavljam da se dlc u stvari treba nekako aktivirati, posto sam skontao da se puno ljudi zali na taj problem (a kazu da su skinuli premium verziju).

EDIT: Skinuo verziju koju mi je Lynx poslao (Platinum Hits verzija) i sve funkcionise ukljucujuci i DLC. :slight_smile:

EDIT2: E da, admini, moze lock, a ako nekom treba link do ove verzije neka kontaktira mene ili Lynxa.