F.e.a.r. 3

F.E.A.R. 3 nastavak first person-shooter-a F.E.A.R. 2: Project Origin. Pravi ga razvojni tim Day 1 Studios, a izdavač igre je Warner Bros. Interactive za PC, Xbox 360 i Playstation 3. Igra je prvo trebala da izađe u 2010. godini, ali je odložena za mart 2011, pa je posle toga ponovo odložena za maj mesec 2011.

Od noviteta će biti ubačen co-op, dok će se multiplayer sastojati iz četiri multiplayer moda “Fucking Run”, “Contractions”, “Soul Survivor” i “Soul King”.

Razvojni tim: Day 1 Studios
Izdvač: Warner Bros. Interactive
Platforme: Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3
Datum izlaska: 24. maj 2011
Žanr: First-person shooter, survival horror
Modovi: Single-player, cooperative

PS: Tražio sam temu 15 minuta ubiću se ako već postoji. :headbang: :smiley:

P.S. Nazalost F.e.a.r 3 je oped odgodjen tako da bi se prema novom datumu na trziste trebala pojaviti tek 27.6.2011 a u USA 24.6.2011

onaj prvi MP mode ce proci mnogo cenzura (ukljucujuci i samo ime) pre neg ugleda svetlost dana

Pojavio nam se MP Mode,po ovome sto sam video izgleda mi jako mocno.

This latest FEAR 3 trailer depicts a rather straightforward survival strategy for the game’s unique multiplayer mode: “F***ing Run!”

Wave 11 !!!

evo i prve verzije :slight_smile:
F.E.A.R.3_XBOX360-STRANGE

Ne znam da li je neko probao PC verziju, prebuild verziju, mogu samo reci da igra kao igra, nije losa, ali ne mogu da verujem koliko je teska, ne znam da li je do mene ili do igre, mislim jeste da nisam igrao igre skoro 3 meseca, ali ne verujem da sam zaboravio da koristim mis i tastaturu. xD Na kraju sam popizdeo i izbrisao igru, cak ni na recruit me ubiju po 100 puta, samo sam cekao da izadje verzija za kutiju, valjda je ona bolja. :slight_smile:

Jeli ima ovaj novi dash update???

Nema update…

[SIZE=4]Screenshots(Multiplayer):[/SIZE]