eXtras1s - Sledeći Xbox je Windows Based uređaj

Poslednji leakovi, ono čega smo se svi plašili, ili sa druge strane, čemu smo se svi nadali.

2 Likes

Zar nije bilo reci da ce biti samo “rucna” ja inace to cekam.

Nikada nije bilo reči da će biti samo jedna, uvek je bio plan da budu dve konzole, jedna ova PC based, druga handheld isto PC based.

1 Like

Okk, moja greska.
Bas bih voleo da se pojavi rucni xbox

Ovo je veoma uzbudljiva tema i volim slušati/čitati naglabanja na temu šta će biti sledeći Xbox. Ali dosta rezerve imam prema svemu, čak i od povjerljivijih leakera. Za ovog eXtras1s uvijek kažu da je povjerljiv, ali ja od kad sam prvi put čuo za njega, dosta puta nije bio u pravu tako da ga ne ubrajam u tu kategoriju.

Za par stvari je bio “pola” u pravu, pogodio stvar, ali ne datum izlaska recimo :smiley:

1 Like

Znam da je prvi rekao za Forzu Horizon 5 da će doći na PS5 ali to i nije nela prognoza, pogotovo kad ne ubodeš datum. Evo i ja prognoziram da će Stsrfield doći na PS5. Biću u pravu kad tad.

Sjećam se npr. da je prošle godine rekao da če na Xbox Showcase biti otkriven Xbox handheld i da će shadowdropati jednu igru. Pa sad skoro kad se spekulisalo o Oblivion Remaster rekao je da će ga shadowdropati na ovogodišnjem showcase u junu. Nešto ubode ali puno lupa.

Ako je ovo tacno ja sam zavrsio sa Xboxom.
@Wahad .Naveo si u tekstu da je kraj sa tradiocionalnim Xbox konzolama. Meni je SeriesX vrhunska konzola i ukoliko next gen kucna konzola ne pratu tu formulu, vec je neko PC sokoćalo, na zalost to je kraj

Biće ironija kad na Xboxu pokrenemo God of War preko Steam-a :joy:

2 Likes

ok ali kada neka igra izadje za sve platforme, imaces izbor da li ces igrati Xbox verziju ili ces PC (preko Steama) verziju na istoj “konzoli”. :weary_face:Kuku kakav haos nas ceka

3 Likes