Samo mi recite ljudi koliki HDD mi treba da bude interni s obzirom na to da cu igrice drzati na externom? Znaci samo za content i savegames i tako to. Jel 80gb dosta ili manje cak?
Što veće to bolje, kod mene je 250 GB, imam oko 20 i par igara i 50-ak GB slobodnih.
A možeš i taj 80 GB za content i to a da na externom drzis igre npr.
Sent from my N5 typewriter
Ne razumijemo se jer ne čitaš dobro šta ti pišemo
Ja sam noob jer sam pre 2 dana kupio Xbox pa ne znam sta i kako. Kada mi kazete interni HDD to me budi jer nije u njemu, a ne znam kako se povezuje, nisam znao da je sata. Puno mi je da dam za originalni HDD za xbox, pa sam mislio da uzmem 80Gb od laptopa koji je 2.5" koji pasuje tamo. Znaci samo me interesuje da li je to dovoljno za content. Ni jedna igra mi nece biti na njemu.
Koliko je u proseku content po igrici???
Gta v 7.7gb, cod 3-4gb… prosek je relativan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Error bot
Smesno je to sto ja necu ni igrati te igre sto su popularne GTA me uopste ne interesuje, ali fora je u tome sto nemaju sve igrice content…a i ako imaju neke nemaju veliki.
Imam trenutno 4 igrice i nijedna nema content, rade normalno samo na externom HDD…tako da kontam da je 80Gb i vise nego dovoljno po mojoj nekoj proceni. Samo me interesuje da mi kaze neko ko ima puno igrica, koliko mu samo content uzima i to je to
Hvala…
Ovisi sve o tvojim apetitima, kod mene recimo sigurno pola igara ima Content sadržaj. Ovaj interni 250 GB je već približno pun, pa ću uskoro složiti neki externi. Konzola stoji kod prijatelja gdje nam je baza i puno nas igra razne igre, tako da GB nikad dosta.
Da, ali ti na tom internom imas i igre…?
Da, u pitanju je RGH Slim koji sam kupio sa 60 GB internim HDD pa sam ubacio 250 GB a pošto imamo nekih diskova 3,5" složit ćemo externi jer više je bolje
Pa to te pitam. Ja imam 1Tb za igrice a za content ce mi biti interni…zato i pitam da li je 80gb dosta, ali ja mislim da jeste…ako ga napunim vremenom uzecu veci