kakav bedak…
kupio igru EVERYONE SING,igra je nešto tipa LIPS(karaoke),imam LIPS wireless mic,pustio pomenutu igru kad ono njonja,na mic-u se upalile lampice crvene boje,što inače prvi put vidim da mic ima lampice crvene boje(a obično za crvenu boju što se xbox-a tiče me vezuje da je nešto nije kako treba),obično su na mic-u upaljene neke boje tipa roze ili zeleno(jel što bi se reklo sve je ok)…
vidim da igra kapira glas sa mikrofona tj.vidim da se pomera ajd nazovi nekakav ekvilajzer,grafikon iji šta već u samoj igri ali ne mogu da čujem glas preko zvučnika ili tv-a…
igra ne bi mogla da se pokrene ukoliko nema vezu sa mic-om,što kod mene nije slučaj ali nisam dobio ništa kad ne čujem sebe kako pevam…gledao sam po forumima vezano za ovo i naravno nisam naleteo na rešenje…
e sad,da naglasim glas mi je relativno očajan ili ti loš i ja ne pevam nego škripim ali klinka obožava ovakve igre,pa sad ako ima takvih koji igraju ili znaju u čemu je fora da mi otkriju tajnu da ne bih morao da kupujem sad tamo neki mic zbog jedne igre…