Ja gledam samo Gears of War, Ali ne zbog ovih kako igraju, već što se dobijaju skinove za oružje, ovog vikenda su delili:
Sve ostalo ne pratim i ne zanima me
Ja gledam samo Gears of War, Ali ne zbog ovih kako igraju, već što se dobijaju skinove za oružje, ovog vikenda su delili:
Kinezi se raspadaju u cs go.
Verovatno je mislio na Korejance
Oni su jos gori od kineza u csgo.
Kosooki, ljudi koji su u svemu bolji od nas
Ja samo Overwatch League, koji je btw trenutno u toku. Ponekad je dosadno jer je u 90% slučajeva isti comp timova sa izborom heroja. Uhvatim sebe da navijam za one koji barem nešto promene u compu iil taktici. Nadam se da će ovi iz Blizzarda u budućnosti uvesti heroje koji će malo razbiti monotoniju u eSports delu igre.
Ja sam hteo da gledam Fifa turnir u Barseloni ali sam odustao, ne provlaci me vise taj esports fazon.
Turnir je nešto kasnio jer je PSN bio pao i nije radio kako treba, igrači nisu mogli da se loguju i urade matchmaking, pa su organizatori odlučili da se ostatak turnira igra na Xboxu. Eto neka trivia iz esportske arene .
Haha, jeste mislim da je bio DDoS napad na PSN taj dan. Sony ima uzasan security.
'Edshot machineee
ima li neka opcija da onemogucim da igram sa odredjenim igracima u timu koji ne saradjuju?
Da stavim da me vise ne stavlja sa njima u igru?
Overwatch,…
Igraj ranked…i nemoj ostati u bronzi
igram, pokusavam da stignem do gold i nadam se da cu brzo.
od sutra je free weekind na owerwatch pa koga zanima moze da proba.