Juce kupljen u djarmi xbox 360 slim, 250gb forza horizon bundle… Radio je (5min) sve dok nije krenuo da povlaci update sa pomenute igre, nakon toga vise nece da se upali dok je hdd u njemu, svetli crveno i ispisuje …Error E68… Znaci siguran sam da je problem u hdd-u, ali me interesuje da li postoji nacin da ga sam sredim?! Video sam dosta “tutorijala” na tube-u ali nazalost nijedan mi nije pomogao… Probao sam da nakacim hdd na komp, instalirao je driver redovno, ali izbacuje error kada hocu da ga “inititalize-ujem” u Disk managment-u… :headbang:
da proba neko da ga formatira sa tulom za XBOX, vrati ga ako si ga juce dobio ?
E68: Hard Drive Error - Hard drive not DMA configured: It could be a problem with the Hard Drive itself or a problem with the internal connection to the hard drive, Try removing the hard drive and playing without it. Also this can be caused by a problem with the fans that make them draw too much power, it can also be caused if you have unnecessary accessories attached to the console like an external fan unit. Attempt to remove unnecessary accessories first, and then necessary components such as the hard drive and USB devices. If you have any case mods you may want to investigate those as well.
Ovo je definitivno Corona ploca sa PSU 115w, najbolje resenje je vracanje i zamena tamo gde si kupio.
Ko sto ti rece @studiovpc probaj da upalis konzolu bez HDD-a, da vidis da li radi.
Da, hoce da se upali. Napisao sam da nece da se pali dok je hdd u njemu…
Ako se ne varam, verzija sa corona plocom ne moze ni da se fleshuje?!?
Ako je tako, onda ne samo da cu otici da zamene, nego cu verovatno kesh traziti nazad…
Jep ne moze jos uvek, izacice LT U i novi PCB za taj drive. Najpametnije je zamena ili da vratisz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ok. Hvala na brzim odgovorima. Gledacu vec veceras da se zapucam tamo i galamim malo
Ljudi… Posle izvsesnog vremena(mucenja) uspeo sam da upalim i update-ujem konzolu i pokrenuo forzu… Sada radi, ali sta mislite da li ipak da ga nosim ili ne? Brine me hoce li se opet desiti to… Stvarno nisam pametan
Nosi ti to… nisi trebao nista cackati vec odnjeti kako je i bilo. Sad je mala sansa i da ce uzeti nazad - opucace ti pricu tipa nije to nista, desava se, sve je to normalno
Vrati to, da ne strijepis vise oce li kad zablinkati crveno ili ne
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Da ti kazem bas ovo sto nemesis kaze ODMA U SERVIS!
Sent from my pisaca masina using kompjuter!
U pravu si… Sada nema sanse da mi uvaze garanciju…
E a ako formatiram hdd, hoce li se onda izbrisati taj update, pa da mi mozda opet zatrazi da updateuje sa diska i da se nadam crvenom?!
…Neznam zasta je to update uopste…Verovatno novina zbog igre…Ja mislim da nema tu nista ako formatiras HDD!CKj a koja je to ploca?
Kad bi imao/la jtag mogla bi da ga spasis iz onog menya gde se flashuje kad prepisujes po nandu…Koliko ja znam…
Crvenom?RROD-u?
Citaj od pocetka… Izbacivao je error e68, za hdd,… Zna li neko hoce mi opet traziti update ako formatiram hdd? Moj xbox ima samo hdd, ne i onih 4 gb svojih… Hocu reci da update nije mogao da stane na samu konzolu bez hdd-a.
Ver.Ali kako ces uspeti da ga formatiras?KAd ni na pc nece!
Ako nisi otvarao kozolu preko stickera, nemas sta da brines idi zameni
A bre ako si uspeo da ga formatiras i popravis ne znam zasto bi ga menja, mada imas zakon da u roku od 30dana(primer) mozes da vratis konzolu da ti vrate pare.
Dokle god ti nisi otvarao hardware(konkretno kutiju konzole i stickeri nisu osteceni) i prckao garancija vazi
Vrati konzolu… Nemoj da rizikujes da placas opravku… Ili ce ti zameniti HDD ili ce ti vratiti pare… Zasto bih se ti cimao oko toga?
Ehhh tako meni bilo sa pcijem pa kazu posle moras da platis popravku…Srbi su srbi!
ajd da se opkladimo da hdd nije bio lepo UGLAVLJEN u leziste
ne moze to cas radi cas ne radi, jer hdd ili radi ili ne radi…
probaj jos dan dva pa se zali onda tek ako dodje do necega, pre svega dobro pogledaj svaki kabal, proveri hdd da li lezi ok i to je to…
Problem je sad vratiti…aj ti dokazi njima sta je bilo i kako ces vratiti “ispravnu” konzolu. U garantnom listu navedeno je sta spada pod garanciju a ovo…
Nisi trebao cackati kad je vec pod garancijom.
XBR Shop bi uvazio taj “dogadjaj” i zamjenili bi ti ALI neke firma…da vracas konzolu koja sad radi…tesko
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
ma bre ljudi sto posto prekinut update u pola ili tako nesto ili hdd nije lezao iz pocetka kako treba, nema tu nesto trece, jel radi? cuti i igraj onda heeheh