Error 80010017

Kada upalim igricu pise error 80010017.Igrica je iron man 2.Nije do starog cfw-a meni je cfw rogero 4.40.Znali iko resenje za ovu gresku trazio sam na googl ali nisam nista nasao mozda neko zna kako da resim ovaj error.

hvala unapred

uff 2 mogucnosti koje mi padaju napamet:

1. update nisi uradio koji je potreban prvi put pre pokretanja svake igre
  2. igra je sad videh iz 2010,mozda je eboot preradjen odmah za tadasnju verziju cfw-a a to je ili 3.41 ili 3.55 tako da ces trebati da nadjes negde originalni eboot i zamenis sa postojecim kako bi se uverio da li je problem stvarno u tome.

ako si skinuo PSN verziju a verujem da jesi, treba ti React PSN program i edata fix za tu igru da bi je PS3 “potpisao” kao tvoju

odatle sam skinuo igru ali kada bi apdejtovao kao sto kaze @intruder da li bi izgubio multiman i mogucnost igranja pirata ?

i @intruder gdje mogu da nadjem originalni eboot ?

@emel @akiris ti je rekao sta da koristis da bi ti igra radila, a ti sada vidi pa skini BD rip pa ce raditi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mozete li malo vise da mi pojasnite nemogu da skontam sta da radim gdje i kako?

dali bi mi updejtovanje maklo multiman i mogucnost igranja pirata skinuo sam ono rogero cex4.40 v1.03
e sad ako mi nece maknuti pirate i multiman uradicu to i ako hoce necu to uradit.

ono sto sam ti ja rekao se primenjuje na svim igrama i nece ti skinuti nista kako ti kazes i ostalo ali posto je ovo psn igra i zahteva react psn tamo odakle si skinuo ima 100% uputstvo,a ako ti i to ne pomogne i ne mozes da se snadjes skidaj obicu verziju prebacis update ako trazi i cepas…