Kada upalim igricu pise error 80010017.Igrica je iron man 2.Nije do starog cfw-a meni je cfw rogero 4.40.Znali iko resenje za ovu gresku trazio sam na googl ali nisam nista nasao mozda neko zna kako da resim ovaj error.
hvala unapred
Kada upalim igricu pise error 80010017.Igrica je iron man 2.Nije do starog cfw-a meni je cfw rogero 4.40.Znali iko resenje za ovu gresku trazio sam na googl ali nisam nista nasao mozda neko zna kako da resim ovaj error.
hvala unapred
uff 2 mogucnosti koje mi padaju napamet:
ako si skinuo PSN verziju a verujem da jesi, treba ti React PSN program i edata fix za tu igru da bi je PS3 “potpisao” kao tvoju
odatle sam skinuo igru ali kada bi apdejtovao kao sto kaze @intruder da li bi izgubio multiman i mogucnost igranja pirata ?
i @intruder gdje mogu da nadjem originalni eboot ?
@emel @akiris ti je rekao sta da koristis da bi ti igra radila, a ti sada vidi pa skini BD rip pa ce raditi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
mozete li malo vise da mi pojasnite nemogu da skontam sta da radim gdje i kako?
dali bi mi updejtovanje maklo multiman i mogucnost igranja pirata skinuo sam ono rogero cex4.40 v1.03
e sad ako mi nece maknuti pirate i multiman uradicu to i ako hoce necu to uradit.
ono sto sam ti ja rekao se primenjuje na svim igrama i nece ti skinuti nista kako ti kazes i ostalo ali posto je ovo psn igra i zahteva react psn tamo odakle si skinuo ima 100% uputstvo,a ako ti i to ne pomogne i ne mozes da se snadjes skidaj obicu verziju prebacis update ako trazi i cepas…