Epic Najavljuje Novu Igru za Ponocnu Prodaju PS4

Mark Rein is the Vice President and Co Founder of EPIC games and recently on his twitter, he posted a count-down to the PS4 midnight launch, seemed reasonable enough, but then Geoff Keighley announced a GTTV that would be announcing a ton of new PS4 games at the midnight launch and this tied into Mark Rein’s previous Tweet and the exact same time. Not to mention Mark Rein “Retweeted” Geoff’s Tweet about the GTTV Show and I checked his previous Tweets, he never Retweeted any of Geoff’s Tweets about GTTV in the past, how very interesting.

Veoma zanimljivo.
FYI Ne radi se o GoW igri jer je to ms exc,mozda se radi o UT4:hm?Cekamo nove informacije,a svoje prijedloge ostavite ispod:emoticon-0100-smile

Urnebesno je da je Phil Spencer pre par dana rekao da je GOW serijal uradio sve sto su hteli na 360, a sad ovo… Hmm…
A znajuci MS i ekskluzive… Interesting indeed

Pa ne pravi Epic samo Gears :stuck_out_tongue:

I inace to nije ms exc, vlaznistvo je skroz od epica i mogu radit sa igrom sta god zele…na wiiu je mogu stavit ako zele.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

Vlasnistvo koje ms finansira je isto kao i da je njihovo… :stuck_out_tongue:

Vise mislim da ne financiraju jer je taj neki lik rekao da je zavrsio sa gearsima jos na 360…
Neznam bas me briga samo neka bude neka dobra igra.

Licence za GOW su ms-ove… A Epic je studio koji pravi igru… A sto se tice toga da GOW predje na druge konzole sanse su premale… To je MS izjavio odavno… Novi UT je malo verovatno posto je Epic izjavio da je odustao od tog projekta… Tako da jedino ostaje da se vidi sta prave, mozda ce da vrate UT ili ce uraditi potpuno novi ip da bi pokazali mogucnosti novog UT4 engine… A moze da bude i neka arkada samo, a mozda i bude AA naslov…

Neznam negdje sam citao da nije licenca za gow msova ali tko zna daj je il nije bez neke potvrde…osobno mi je dosta gearsa na 360 bilo i ne trebaju mi na ps4

To sto ti pricas nema veze sa mozgom… Bungie je stvorio i uzdigao Halo, a onda je MS prosto rekao, mi necemo sa vama vise da radim, dovidjenja i sada prave novi ip koji se zove destiny… Sutra MS moze da kaze Epic ne radi dobro, hocemo da napravimo svoj studio koji ce da nastavi rad na ovom projektu… Ako su mogli da promene bungie, mogu da promene i epic… A igra ce ostati njihova… U ostalom, propali projekat koji je doveo do nastanka GOW 1 je u potpunosti platio MS…

Ok, ok ti znas

GOW 3 Epic edition je imao knjigu The Art and Design of Gears of War by Tom Bissell: concepts to the final Act of Gears of War 3. U kome je sve receno o GOW serijalu(posto je GOW 3 trebao da bude finalni deo)…

Ajde dosta. U svakoj temi se svađate i ako nastavite krenuće banovi da rade, dosadilo je više.

El si ti nikola obnevideo? Gde ti ovde vidis svadju? :stuck_out_tongue:

Razlika je u tome sto je HALO IP vlasnistvo Microsofta, a Gearsi su vlasnistvo Epica… Anyway, sumnjam da ce biti portovanja tih igara.

Tin i zdravkelja, moja dva omiljena forumaša, gdje su oni tu je party…

Pa nitko se ne svada, u cemu je problem lijepo razgovaramo

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

lol, problem je sto se ovde nekima ne svidjaju tacne informacije

Kakve tacne informacije?

Nadam se da ce Klifi B iznenaditi necim sto nije Gears

Cliff vise nije u epicu…sta ne ?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk