The revenue averages out to $1.6 million a day and counting.
Muke danasnjeg roditeljstva.
Nisi jedini.
I ja sam morao da uzmem sinu BP.
Postao je opasan, pre neki dan 14 ubistava i pobeda solo. Prokleti Fortnite, svi klinci iz njegovog razreda samo to igraju. Eh Minecrafte, što si umrea
Ebay je ladno pun ajfona od po par hiljada dolara sa instaliranim fortnajtom Znaci nebitno je koji je model, ima ljudi koji hoce i preko 1-2k $ za osmicu
Secam se da je slicno bilo sa flappy bird pre par godina. Dal ikome pada na pamet da uradi jailbreak i instalira hebenu igru ako mu je vec toliko potrebna ?
Ne ide bas dobro po Epic, po.svemu sudeci (mislim da je Apple pokrenuo i kontratuzbu).
“Walled gardens have existed for decades,” the judge said. “Nintendo has had a walled garden. Sony has had a walled garden. Microsoft has had a walled garden. What Apple’s doing is not much different… It’s hard to ignore the economics of the industry, which is what you’re asking me to do.”
Epic izgubio spor
B92: Apple zaradio 6 miliona dolara od sudskog procesa sa Epic Games-om http://www.b92.net/esports/ostalo/apple-zaradio-6-miliona-dolara-od-sudskog-procesa-sa-epic-games-om-1922816
Lepo rekoh pre neki dan… mrtva trka
Smesno je sto su odlucili da kazne i jedne i druge, a obe kompanije se valjaju u milijardama i bice samo jos bogatije bez obzira na ishod parnice.