Elden Ring {MT}

Može za mene novi God of War, taman ću tada od prilike da pređem igru kako sam krenuo :joy:

1 Like

Došao u Reyndell, počeo malo da istražujem, da se zajebavam, naiđe mi onaj Ulcerated Tree Spirit opet… E sad ću da ti se osvetim za traume iz Hero’s Grave. Svejedno poginem dvaput, treći put već polako, na svaki udarac se odaljim da me ne uhvati, i tako, polako. Ubi ga konačno, dobih… 8000 duša i Seed… Totalno je vredelo zajebancije, ali nema veze.

Odem do Gracea, malo još istražujem, vidim da ima koren na koji mislim da mogu da se popnem… Eh, ajde da vidim gde će me to odvesti. Snajpujem gomilu onih Giardiana, dođem do nekog dela gde uđem u zgradu. Huh, kul, baš je prostrano… Kao da će me tu nešto zaskočiti… Kreće muzika. Leti mi sekira u facu.

Uspem da ubijem bossa sa Mimicom, ali sam rekao da je vreme da malo odmorim od Elden Ring i da gledam nešto. Dosta je za sad. Dva Magma Wyrma, Godskin Noble, Gargoyle, vitez u onom dvorcu gde nađemo ruku, Goldwyn, tree spirit i tree avatar su dosta bosova za danas. Nakupio sam 13 nivoa danas.

1 Like

Meni se taj Ranni quest zabagovao, nema je u onoj kuli gde bi trebala da bude…
I tu dole sam počeo da derem onog zmaja i došao do pola a onda je gospon zmaj nestao :grin:

1 Like

Hahahaha :sweat_smile:
Ranni quest
3 načina da se reši i sve zavisi od odluka koje si doneo pre nego sto si dosao kod nje :sweat_smile:
Pogledaj gde si stao pa nastavi :laughing:
Inače zavisi i koliko ćeš likova uplesti u celu njenu priču, da li samo njenog brata Bladda i Selviusa i Iji-a.
ili Fiu, Rogera i D
Ovaj prvi sa Bladom je mnogo cool i na kraju dobiješ njegov kompletan vuk oklop :smiley:
Za drugi način gde je Fia msm je je preporučljiv level preko 100 i jedna od najboljih skrivenih boss borbi .

Sve je to ok, ali ranni nije u kuli…
Vidim na netu da se i drugima to desilo.
Inače krenuo sam ono sa Fiom.

Joj bože čitam tvoj post gore i kontam da su ovo ustvari 2 igre .
Kada je prvi put predjes gde je ono manje-više klasican souls game gde se svega bojiš, svi te mogu ubiti, čuvaš ruine da ne izgubiš 8k ruina, anksioznost lv1000 :sweat_smile: itd.
I NG+ gde si full nabudžen i bukvalno igraš kao Assassin’s creed na easy modu …
Tako ja igram sada znaci i najjače bossove ubijem iz dva povezana combo-a :sweat_smile:
Kad bi se malo potrudio ladno bi mogao preći NG+ bez da zagineš ni jednom :sweat_smile:

Sta je zadnje sto ti je rekla i da li si to uradio.
Ona se pojavi u kuli samo 2 puta, kada počneš task i pre završekta kada nestane i onda opet treba da je nadješ .:sweat_smile:

Prvi put kada sam ušao u kulu ona nije bila tu, pre toga sam je sreo na početku igre i rekla je da se nećemo više videti koliko se sećam, izgleda da je bila u pravu :grin:

Ma kakvi, nisi stigao dovoljno daleko u glavnoj prici :grin:

Moguće, guram dalje pa šta bude.

Dva bossa moraš da pobediš pre Ranni quest
Royal Knight Loretta i Rennala, Queen of the Full moon
I važno da li si pričao sa Iji blacksmithom??
Ceo dijalog ?

Jbga, ne pamtim imena tim spodobama, pojma nemam koga sam ubio a koga nisam.
Slabo ja koristim pomoć sa neta, baš kad zapne onda kao nešto pogledam…
Kako da znam koga sam capnuo, jel može to negde da se vidi ili da zapisujem u neki priručnik :grin:

Ne može buraz, ali to su glavni bossovi i veruj mi zapamtio bi te borbe :grin:
I da li si našao Iji-a džina blacksmitha?
Sa njim isto moraš pricati ceo dijalog da bi ti on rekao da služi Ranni i da se ona nalazi u tornju .
Važno sa svakim NPC moraš uvek ceo dijalog odraditi dok ne počnu da se ponavljaju .
Inače neće trigerovati sledeći quest .

1 Like

Jesam odavno, znam da moram da pričam sa svima sve, igrao sam ja FS igre nisam baš noobčina :grin:

1 Like

Ja jesam teški noob sto se tiče souls ovo mi je 3 koju sam prešao, Sekiro I Nioh 1 pre ovog :sweat_smile:
Pa onda ja tako sa svima :grin:
Profo @jahalang0112 i ja pod ruku i YT i udri :sweat_smile:

Inače 109 sati i 135lv

Toliko mi je trebalo da uradim oko 70-80% igre po nekoj mojoj proceni, jer su mi se zakljucali ostali side questovi pa nisam više imao sta da radim osim da ubijem 2 zadnja bossa :laughing:
Takođe ima još ima side questova koje ni ljudi koji prave tutorijale nisu rešili, a ni otkrili …
Igra je preogromna …

Npr još niko nije uspeo da reši Nepheli quest do kraja, a taj quest je još važan sa važnim NPC i može da utiče na kraj igre…

A ovaj dečko radi extra tutorijal-e za vaźne side questove, 90% bez spojlera, samo ti kaže gde da ideš i sa kim da pricas, ostalo sve preskače, extra je odradio posao.

2 Likes
2 Likes

Inače zanimljivo ko hoće malo bolje da razume lore da mu bude malo jasnije ko sta s,kim i cim

Odvalio sam upravo Rennalu, sada sam se setio da sam joj već dolazio na crtu ali me je oduvala u drugoj fazi, bio sam slab.

1 Like

I još Lorettu ona ti je tu blizu Ranni u tom područiju .i 90% sam siguran da mozes poceti Ranni quest, ako ne i sada već . Ne znam da li treba obe da pobediš sad ili kasnije Lorettu

1 Like

Ovo me je tako dobro ukenjalo :joy::joy: Divljak neki bre, iz dva udarca me osakatio. Plan mi je bio da ga bockam pa da pobegnem, pa da se vratim pa opet da pobegnem međutim pojurio me skroz do kule. Uglavnom se vraćao nazad kad god je dotle stizao i batali me. Na kraju sam hteo da ga pošaljem liftom gore, kad sam video da ne ide, hteo sam ja da odem liftom gore :joy::joy:

4 Likes