Eksterna memorija

Koliko znam sada na novim konzolama ima eksterna memorija. (Ugradjena memorija u konzolu).

Nemogu nikako da nadjem storage device i tako da napravim profil.
Sta predlazete?

cekaj. Imas jaspera pretpostavljam. i cim imas ovaj problem, nemas HDD sto znaci da imas Arcade. Pa imas storage device ali se zove MU (Memory Unit), ne znam u cemu je problem…

i da, malo da te korigiram. Ako je nesto ugradjeno onda je to interno a ne eksterno. :wink:

Upravu si za interno. Kao na primer enterijer i eksterijer. :slight_smile: (Valjda sada nisam pogresio)
Imam Elite, ali bez HDD.

e pa druze onda nemas internu memoriju. Interna memorija se nalazi samo na Arcade konzolama. barem se meni tako cini. nabavi, ili memorijsku karticu ili HDD, ili jednostavno ustekaj neki flash od 2GB pa na njemu napravi profile. Prethodno normalno idi na settings pa memory pa selektuj USB pa ga formatiraj. Sve to naravno ako si skinuo 9199 update. Idi u console settings/system info pa pogledaj koja ti verzija. Ako nisi skinuo, idi na LIVE pa update. ako nemas Live pogledaj malo po forumu ljudi su stavljali linkove. ja se malo raspisao :smiley: :smiley:

Otici cu da uzmem memoriju.
Imam ja vec HDD, ali moram sa MSom da se konsultujem da li da ga stavljam zbog bana?

Jel system update zauzima neku kolicinu memorije.
Da li ce biti neki problem?

Imam ja vec HDD, ali moram sa MSom da se konsultujem da li da ga stavljam zbog bana?

S kim da se konsultujes? :smiley:

Update je oko 80 mb.

Ma na njihovom forumu sa moderatorima.
Rekao sam im da sam vec imao banovanu konzolu sa HDD-om.

Pa jel ce to uspeti da se update kada ja nemam uopste memorisku. :frowning:

Mozes bre da koristis taj HDD nemoj bacati pare.Izbrisi na drugoj konzoli profil a ostavi sejvove.Zatim na tvojoj novoj konzoli uradi recovery gamertag i vratice ti se avatar,gamescore i koristices saveove.Tebi nista ne mogu imas neflesovan xbox.
Ja sam ovo uradio sa fleovanim i rolam piratske igre sa stare banovane konzole,sa starim profilom.

Pitao sam ih i rekli su da mogu da koristim. Neka nemogu da vise koristim onog CentricWall-a smucio mi se. :slight_smile:

jel postoji mogucnost da se koristi flesh na arcade verziji konzole?
mislim da ti sluzi kao hdd?
znam, verovatno glupo pitanje ali tako je kad sam noob. :slight_smile:

Od nedavno može! Potrebno je da imaš najnoviji update (9199 update) i sve što treba jeste da uštekaš USB stick (min 8GB jer instalacija igre zauzme oko 6-7GB), formatiraš ga (odrediš količinu GB koju će konzola koristiti) i možeš početi sa instalacijom!

gde mogu da proverim koji mi je update?

ps. hvala na odgovoru :slight_smile:

Ides u System Settings, pa Console Settings, i onda System Info.
Ne ulazis u sistem info, vec ti sa desne strane pise nesto kao npr 2.0.9xxx

hvala!! :slight_smile:

Au, pa meni pise 2.0.8955.0!!!
Kako da skinem update? Konzola mi je banovana, a i nemam net na konzoli.

mislim da najnoviji imas na alan wake-u
ali verujem da imas na skoro svim novijim igrama :slight_smile:

Skines s neta, prebacis da bude odmah na flesh memoriji (tj da ne bude zavuceno u neki podfolder) i cim udenes xbox ce poceti update :slight_smile:

Da li ce mi update sj*bati flashovanje?

E, da i ne daju mi da skinem sa neta uptade. Otisao sam na xbox.com i kada sam pokusao da skinem pisalo je ovo:

Server not found
Firefox can’t find the server at download.microsoft.com.

*   Check the address for typing errors such as
      ww.example.com instead of
      [Example Web Page](http://www.example.com)

*   If you are unable to load any pages, check your computer's network
      connection.

*   If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
      that Firefox is permitted to access the Web.