EA Sports MMA

Meni kao ogromnom mma fanu ova igra je definitivno kandidat za igru godine…Realna,super grafika,odlicna animacija,dobar izbor arena i boraca,career mode xtra,…
EA SPORTS MMA Video Game | Mixed Martial Arts Video Game
evo ga sajt od igre,ima puno shotova i klipova! :smiley:
Svim mma fanovima obaveza a i casual gamerima toplo preporucujem. :slight_smile:

Nabavio sam sebi EA MMA i igram je u prosjeku 2 sata dnevno. Igra vrlo dobra (daleko je od igre godine) grafički savršena i ima odličan kreator mod. Napravili su savršen mod za kreaciju svog lika. Svima preporučujem da isprobaju ovu igru.

Jos nisam probao (manjak diskova), ali jedva cekam. UFC redovno igram sad da vidimo da li je mma zaista bolji.

• 1… I ja sam veliki fan MMA… Definitivno cu je nabaviti! :da: Svaka cast za temu! :smiley:

Dobro kreiran Lesner… Vise mi se svidja od UFC-a… Lepse izgleda i gameplay mi je bolji…

Ne igram ovakve vrste igara (gledam ponekad), ali prokomentarisacu da ga je ne realno nakautirao. Ovaj lik ako je pao za ovakav smesan udarac, onda stvarno nemam reci.

A zabaguje se svaka igra nekad,realna je ova dosta! :wink:

Molim vas da se trudite da pisete o temi,offtopic postovi su obrisani.
Postoje teme za skoro sve na forumu, pa cak i za NFS Hot Pursuit. Obracam se pre svih makitheking-u.

Oke…Aj sad da ovaj post ne bude off topic…na oficijielnom forumu potvrdjeno je da ce biti dodatnih boraca i jos dosta stvari kao DLC,placa se naravno… xD

Vidim da je iskoricen engine iz Fight Night serijala… Jos jedan plus :slight_smile: Mogu da zamislim sta bi bilo da su je npr. pravili sa euphoria engine-om! :tap:

Inace negde u maju 2011 izlazi igra Supremacy MMA , u kojoj ce biti iskoriscen euphoria (najverovatnije),medjutim igra je bez licence,i svi borci su izmisljeni,ima na youtubeu trailer,koji manje vise ne pokazuje nista.Iskreno mislim da ce biti losiji od ove igre,ali vredan igranja! :smiley:

Zanimljivo izgleda! Treba sto vise ovakvih igrica da izadje. Fight Night Round 4 me je nije preterano odusevio… Slabo ima tabackih igara u zadnje vreme… Mislim na sportsko tabanje :stuck_out_tongue: Ovaj Supermacy MMA mu dodje kao sto je Madden i Backbreaker… Ma, dok god ima dobro uradjen gameplay, ne zanimaju me licence i gluposti… Mogu sve da pikam… :smiley:

MMA supremacy je uradjen u fazonu lake ribe, brza kola, opklade itd. Vise ce se bazirati na arkadi i predpostavljam brutalnosti.

To mi onda zvuci kao kopija igre This is Vegas :smiley:

Ni blizu,this is vegas je kao gta,ovo je kao ea sports mma i ufc,samo sa svim tim dodanim i vise brutalnosti,i manje realnosti… :wink:

Aha… Da pogadjam opet?? :smirk: Jersey Shore? LOL ! :smiley:

hahaha :d