EA SPORTS FC 24 | Official Announce Trailer

Jel moguce da od kad sam presao sa SBB optike gde sam imao nat type open iako sam bio iza nata,ne znam kako je bio nat type open,samo mi je bio dmz podesen u ruteru ka xboxu,sad sam na Supernovinoj optici i nat type je strict,probao i dmz i sve zivo ali i dalje je strict.Problem je sto mi je gameplay na supernovi ne igriv,sve mi kasni,sve je usporeno,ja i moji protivnici kao da ne igramo istu igru,on ima prednost bar 2 sec?

Pa jeste moguce, Supernova je za pink i farmu nije za gaming brate mili.

Ako uplatim staticku ip,jel bi se nesto promenilo?

Moguce, ali ne bih se iskreno zezao sa Supernovom. Proveri kakve su mogucnosti da predjes na nekog “normalnog” optickog provajdera (Yettel, MTS…)

@Scalper je presao na staticku ako ne gresim i sve je ok.

1 Like

Jeste, to resava problem sa nat type ( na zalost )

Imam izbor samo SBB optika i supernova optika.Bio sam na sbb-u bio sam isto natovan,ali sam nekako imao nat type open,ne znam na koju foru,znam da sam samo podesio dmz u ruteru.Ali sam sigurno bio natovan,jer mi ip iz rutera i ip sa myip nije bila ista,sad kako sam dobio nat type open ne znam,ovde na supernovi sam probao i upnp i dmz i port forward ali je uvek strict.Dobio sam bolju ponudu od supernove i reko aj da ih probam,kod sbb sam imao 300/15 ja mislim ,ovde imam 400/200

1 Like