Mora da je neki srpski sudija.
Penal ko kuća
Sinoc smo @Oblakoder i ja poceli FC24. Uspeli smo dosta brzo da se povezemo obzirom da igramo sa razlicitih platformi (on ps5, ja XsX) jer igra podrzava crossplay. Morali smo da se add-ujemo preko EA servera pa tek onda invite-ujemo. U svakom slucaju odlicna pratija za pocetak a verujem da ce ih biti jos puno
Au kakve bagove ima igra! Sunoc kasno odigram 2 partije online. U zadnjoj trecini nisam imao golmana na golu. Covek je nestao! U drugoj utakmici skontam da mi nema napadača nigde (Leao, Milan). Od početka sam igrao sa 10 igrača jer mi se napadač zaglavio iza protivnickog gola.
I sada opet dolazimo na temu- sta se desava sa danjasnim devoloperima i zasto skoro svaka igra ima bagove. Slične stvari se NIKADA nisu desavale u PES i prethodnim FIFA naslovima. Ovakve grube greske prvi put viđam.
Desava se da su preplaceni, nece da rade + EA je najavio layoffs (logicno kad ti pola staffa bleji kod kuce).
Ček dok skontaš da golman ne istrčava na loptu kad je protivnik u šesnaestercu
Jebote nikoga ne mogu da dobijem. Naprotiv- razvaljuju me. Kakvi su ovo pacijenti, kapiram da nista drugo u zivotu ne igraju sem Fifu. Jel neko sa foruma raspoložen da upišem prvu pobedu?
Te sexone su jedno 10x lakse od ultimate teama i vikend lige
Odbrana u igri je rak rana. Igraci stoje dok mi se protivnik seta i ne useta u gol. To na PES igrama nije moglo-drzao si presing na X dugme i gore kaziprstom na R1 za brzo trcanje. Sta je ovo, jel postoji nacin da se preuzme kontrola nad odbranom?
Ja sam sezona 7 i ona je dosta laka. Imaš opciju da ti jedna utakmica bude pobeda, jedna draw i jednu dodatnu možeš da igraš. Naletao sam na dobre šutere, dečko mi je zabio 5+golova sa 30 metara. Moraš koristiti skills sa dobrim igračima. Meni se dešava da me dobar igrač pobedi 8:2, ja igram utakmicu do kraja iako gubim. Kad igram sa nekim slabijim ako povedem 3:1 odmah napusti meč. Znači do tebe je.
e super-dodacu te, ali moram odbranu da naucim pod hitno
Staviš defanzivnu formaciju. Braniš se sa tackle kad si blizu igrača, ako je brži i udaljen trčiš,pokušaš da odbiješ loptu sa sliding tackle. Gradiš prostor i pokušavaš da presečeš napad i predvidiš gde se kreće protivnik. Kad napada sa strane radiš jockey i blokiraćeš mu centaršut. Koliko sam primetio bolji igrači primenjuju dribling jako puno i koriste dugačke lopte. Možeš podesiti da se mečuješ sa protivnikom tvoje snage u podešavanjima, ne moraš igrati sa puno boljima. Vežbaj sa AI pre igre sa pravim protivnikom, dok ne budeš minimum Professional nivo ne igraj sa drugima.
Dzaba mi ti to lepo objasnis kada nekako mi odbrana pasivna, stoje kao spomenici dok mi se protivnik ne useta u mrezu. Jako frustrirajuce!
Ne igraju oni, igraš ti! Moraš neprekidno da menjaš igrača, da tvoj trenutni igrač bude kod trenutnog igrača protivnika i onda tackle.
Znam to. To je igra bez lopte ali ovde je lose izvedena. Kada pritisnem LB uvek mi selektuje daljeg igraca. Pakao. To je bilo bolje uradjeno na PES6 na PS2. To sam uvek ranije koristio
I da, za tackle je bilo dovoljno da drzis A (X) a sada valjda to nije dovoljno.
Osim EA. dodao sam te i preko Xbox.
uzvratio sam
Juce casually dok sam caskao sa ortakom i gledao neke serije izvukao Pelea
Potreban mi je savet iskusnog igrača. Kako dobijate duele sa AI World class? Jedan od većih problema koji imam je da pravovremeno radim tackle ili klizeći, ali iz drugog ili trećeg pokušaja bot na fizičku snagu dođe do lopte. Pokušao sam da pariram tako što radim jockey ali u tom slučaju driblaju. Svako iskustvo je od pomoći!