EA potvrdio novu battlefield igru

Sada i zvanično,ea je potvrdio informacije da rade na novom BFu pod nazivom Hardlines koji će imati tematiku lopovi vs panduri.

Postaviću u toku dana još informacija pošto sam na fonu a ko ne moze da čeka neka pročita vest na gameinformer-u.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Takodje sam cuo tu vest i procitao na nekim sajtovima.

Uopste mi se ne svidja ovo… Srecniji bih bio da su uradili novi Medal of Honor, pa koliko god da su kritikovali prethodni

Ovo je ipak bolji potez nego da su radili na BF 5 ili MOH, cetvorka je sto bi rekli ameri ‘‘broken’’ igra, videcemo kako ce ispasti na kraju od ovoga, deluje solidno…

Poceli i oni kao CoD da izbacuju igru svake godine. Vide da moze Activision, pa sto ne bi i oni da mlate pare od ovaca.

EDIT: Doduse, zanimljivo je to sto je spomenuto vracanje single-playera na velika vrata, i poredjenje sa Dead Space-om. To moze da bude zanimljivo, posto Activision ne mari vise za single-player u CoD-u.

Eh ali ono sto je zalosno je to sto su to bas oni nabijali Act na nos,a jednom je cak i javno nezz ko uglavno jako bitan covjek i EA i DICE rekao neka malo act odmori i napravi igru,a upravo to oni gaze i **** sami sebi po glavi