EA Access arrives on PC as Origin Access

was surprised that EA chose to launch its subscription service on Xbox before PC, so this news feels like confirmation of the inevitable: EA Access, now named Origin Access, is live in the UK, US, Canada and Germany. For £3.99/€3.99/$4.99 per month, you can play any of the 15 games in the line-up, with more from EA’s catalogue to be added over time. So far, ‘The Vault’ includes:

• Battlefields 3 through Hardline

• The Dragon Age series

• SimCity

• The Sims 3

• FIFA 15

• Plants vs. Zombies Garden Warfare

• Need for Speed Rivals

• The Dead Space series

• This War of Mine

That’s a varied cross-section of the portfolio, and even if you’re only interested in a couple, there’s still an economic argument to be made in Access’ favour. You’ll also get to play a time-limited demo of every EA game, though the idea of having to subscribe to such a service perplexes me, plus 10% off all Origin purchases. That might be useful, what with Origin being rather pricey.

All the details, and the sign-up, are on Origin…

Trenutno Origin Access još uvek nije dostupan u Srbiji.

Pretpostavljam da je bilo pitanje vremena. Odlican paket, vjerujem da ce se PC igraci bas obradovati ovome

Sad odjednom ea access dobija value :slight_smile:

Je l’ uzimao neko Origin Access za PC, da li je podrzan kod nas i da li moze preko paypal-a?

Uzimao sam ja preko kartice najnormalnije. Pp nisam koristio.

1 Like

Ja sam uzeo jednom trial i jednom da platio mesec dana pretplate sve je proslo super preko Intesa kartice.

Jedino vodi racuna da ako vec imas neke igre iz paketa nemoj da ih prebacujes u full pack sa svim DLC-ovima jer ce ostati zakljucane posle isteka Access-a.

Ja sam se tako zezno sa Titanfall-om. Imam normalnu verziju sa svim DLC-ovima naknadno nabavljenim i Access me pita da je prebaci u Complete i ja to uradim. Po isteku Access-a nisam mogao da igram, pa sam jurio support da mi opet otkljucaju igru. Sreca Amazon pamti kljuceve koje sam kupio sam mogao da im dam dokaz itd itd.

1 Like

Hehe svasta, ne verujem da se ovo moglo desiti. Dobra stvar je EA access ja sam preko unicredit visa platio par puta i radilo sve kako treba.

Za sve postoji prvi put :smile:

Sta je(nazalost) jace od:

1 Like