Kupio sam 320GB hard disk sa limunda. Kad je konacno dosao prikljucio sam i probao da upalim ali mi stalno iskacu errori. Kad palim konzolu preko dugmeta na xboxu iskace mi E70, a kad palim preko dzojstika iskace mi E68. Video sam na netu fix da prvo upalim konzolu pa onda da ubacim hard, i tad mogu da igram. Ali onda sve sto treba da se ucita sa harda, ucitava se veoma sporo. Mortal Kombat, naprimer, sam instalirao 2 sata, a posle nije mogla konzola da ucita igru ni posle sat vremena. HD je formatiran preko konzole. Pitao sam tog lika sto mi je prodao, on kaze da je njemu radila. Gledao sam i ima skoro sve pozitivne ocene.
auuu, svaka cast za hard, zamalo sam izbegao da ga kupim. jbg to ti je limundo druze. ti erori su zato sto je hard disk neispravan.
Neispravan HDD 100% , mozda moze da se formatira i da se vidi da li ce da radi ali po ovome je mehanika FAIL.
Hvala na brzom odgovoru.
Odgovorio mi je taj lik na poruku i rekao je da ce da mi posalje drugo kuciste, posto on kaze da je probao na svom slimu. Javicu vam dal radi, ako vas uopste zanima.