E3 2023

Bas me cudi. I ovako poslednjih par godine nije ni imao svrhu.

1 Like

Nekako ne zvuci dobro.

Tužno, izgleda da je E3 definitivno mrtav.

1 Like

Da, RIP.

1 Like

Kad su svi otkazali logično je i bilo da se ovo desi

Fun fact: imao sam sve sređeno za odlazak na ovaj E3, kad ono :poop:

4 Likes

A nekad je E3 bio baš cool

1 Like

E bezveze. Baš pričam lidiji juče kako je bilo sve izvesnije da e3 neće biti bogznašta jer su se svi veliki igrači povukli, al svejedno mi bilo žao kad sam video vest.

Ipak je to bio veliki kulturni događaj u našem svetu, pun hajpa i mašina za memeove tokom godina.

Riiiidge racer!

2 Likes

E3 propo ko žeton, propo ko stari dušek.

RIP E3 a bio si kul tip…

1 Like

Ne razumem zasto je propo kad ocigledno postoji interesovanje publike.

1 Like

Od korone na ovamo izdavači su skapirali da sve što mogu da urade na 3e mogu online za mnogo manje para. Publika i dosta medija želi “sajam uživo” ali džaba kada oni koji treba da izlažu na istom imaju drugačiju kalkulaciju.

Ovo je vrhunac E3-a

1 Like

Nadam se da ce ga biti sledece godine.Mada kako stvari stoje izgleda da nema nista od toga :disappointed_relieved:

Zvuci kao los plan, E3 ima ogromnu medijsku paznju i nije uvek bolje i isplativije ono sto je jeftinije. Ako postoji potreba, ljudi vicu da nesto hoce, potpuno je suludo ignorisati takav fedback. Veliki izdavaci imaju para za ovakve eventove a mali imaju koristi. Da ne pricam koji su benefiti ljudske interakcije i za ucesnike i za publiku. Fast forward par godina kasnije i ponovo startuje E3.

2 Likes

Šteta za E3, ja sam baš voleo taj event. 3 dana top najava, sve na jednom mestu, nema jurcanja i čekanja da svako za sebe odradi neku najavu od 20ak min. Ovde sat ipo do dva i samo pršte igre i najave na sve strane. Uzmemo pivo, poručimo pizzu, skupimo se i gledamo live prenos. Ništa slađe u tom periodu.
Ovo sada što svako pljucne na kašičicu koju najavu u 20 min mi je totalno sranje. Za E3 me je baš drmao neki hype i uvek sam se radovao tome.

4 Likes

Istina, E3 je bio bas prava poslastica za gejmere, maltene bio ono kao mini-praznik.

1 Like

Meni je takodje E3 godinama bio jedan od highlighta godine. Jbga, gledajući pozitivno, imaćemo Summer Games Fest, Geoff će sigurno maksimalno pokušati da popuni prazninu, a ostatak će držati svoju neku prezentaciju u tom periodu.

1 Like

Ma vratice se. Mozda vec za 2-3 godine. Skapirace kad tad da treba ljudima i da je druzenje uzivo ponovo in, pogotovu za asocijalne i otudjene geekove i game dizajnere koji vise ne vide svetlost dana radeci od kuce.

Dogadjaji postoje od antickih vremena i postojace i dalje.

2 Likes