E3 2013 Uživo na XboxRepublika.com od 11 do 13 juna / 4 dana non-stop

Ukoliko niste do sad otišli na ovu stranicu **XboxRepublika Forum - E3 2013 / LIVE NA XBR **uradite sad i vidite šta nas to sve očekuje na jednom mestu od ponedeljka do četvrtka. Zahvaljujući twitch.com servisu u mogućnosti smo da na jednom mestu pratimo najzanimljivije delove E3 sajma. Takođe, chat će biti stalno otvoren za sve registrovane članove!

Na toj stranici možete videti preciznu satnicu po danima te vam ostaje samo da navijete svoje satove prema onome što vas zanima. Neki delovi su označeni TBA (to be announced) što znači da će se ti slotovi naknadno popuniti igrama koje će biti objavljene tokom E3 a shodno tome updateovaćemo raspored.

Dok budete pratili twitch stream, nekoliko saveta ako bude tehničkih poteškoća:

• tokom glavnih prezentacija stavite video na 480p jer se do sada pokazao kao optimalan (mada su i 720p i 720p+ radili nekima bez problema, sve zavisi od vaše internet veze)

• ukoliko je tiho, pritisnite na video playeru ikonu za zvuk na Mute i potom ponovo na glasno, i trebalo bi da se audio popravi

• ukoliko su audio i video out of sync, prvo prijavite problem klikom na malu ikonu francuskog ključa a onda refresh stranice

• ukoliko vam se pojavi neki drugi problem, isto ga prijavite pa refresh (wow, kako pametan savet)

Sva obaveštenja u vezi prenosa biće postavljena u ovoj temi.

svaka cast. uradio si bolje nego sto sam mislio kad smo pricali :smiley:

jos jedna stvar za sve clanove:

Nikad lakse necete moci da dobijete ban, nego na chatu tokom e3 sajma, tako da keep it funny, keep it normal

Odlicno svaka vam cast ali steta ja vecin sadrzaja cu da propustim zbog suntavog radnog vremena (8-4).Tako da cu morati sve to naknadno.

KAda su prenosi, u koje vreme?

edit: aha vidim izasao raspored. good job!

23:30h – TBA new content for GoW: Ascension (Sony PlayStation/Santa Monica Studio)

Wat???

Awesome, MS konferencija u pola 7, taman. Steta sto je Sony u pola noci, ali valjda ce do jutra biti neki video recap da se odgleda. Od samih igara, vise me zanima ono sto jos NIJE najavljeno. Vidim da se Ben Kuchera nesto odusevljava na twitteru, a ne sme da nam kaze oko cega, jedva cekam.

Možda DLC? Ili neka tie-in igra koja će se pojaviti na PS4?

Zanimljivo je da i Microsoft ima tri prazna slota pod TBA, što bi značilo minimalno tri nove igre koje do sada nisu objavljene.

Jedva cekam da vidim sta ce biti na ms-ovoj konferenciji i da naravno novu star wars igru :smiley: :D.

Od 8 novih IP-a oije valjda da ce samo 3 da pokazu? Manje od 24-H pa ce sve biti jasno…

Znaci MS drzi konferenciju sutra u 18:30.Jesam li u pravu

Da, pa posle ide EA…

Hvala.Upravo sam vidio da ce biti jako zabavno sto se tice igara

Pa ne znači da će samo tri. Ovo znači da ćemo ta tri videti u akciji / na streamu tokom e3 a da će ostali verovatno biti najavljeni u nekom obliku tokom same konferencije. Pošto nisu naveli imena, kontam da te tri još nisu zvanično objavljene jer su za ostale igre is Microsoft Studios stavili imena. Treba videti isto kako će i TitanFall biti tretiran.

Imaju 90 minuta

Sigurno cu gledati… Ako nista drugo bar se nadam da ce igre biti dobre… A i 90 minuta samo o igrama su najavili…

pa zar nece biti duze posto sam vidio da EA ima tek u 22 sata

Pa ima i o TV-u da se prica. :smiley: Haha, salim se, pa verovatno ce pricati jos o necemu na toj konferenciji, nisu vezani samo za igre.

Hype?

Bio bi fazon da ne prikazu nijedan gameplay samo neke buduce engine :smiley:

Nadam se da Geoff govori istinu.