Dvd iso rgh

Neznam na kojem mestu tacno da postavim ovo pitanje, doduse mozda odgovor mozda vec postoji ali ga nisam nasao. Pitanje je jednostavno. Imam gomilu igra na dvd, ali sam skoro uradio rgh na konzoli pa bi te igre igrao na rgh. Kako da od diska sa igrom napravim iso fajl koji cu kasnije spremiti za rgh. Molim kratak odgovor ili usmeravanje gde da ga nadjem.

RGH pitanja u RGH sekciju ubuduce.

U FSD imas dvd extract i tu ripujes direktno dvd na interni hdd RGH ili USB, mnogo vremena bi gubio na iso pa iso extract-raspakivanje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mozda ne razume sta je fsd. Evo malo prostije, ubacis disk sa igrom u konzolu i odes na opciju dvd extract. I to je to. Igra se prekopira u hard disk ili vec gde ti odredis, i posle je igras sa harda. :slight_smile:

Zasto bi pravio .iso ako vec imas na dvd-u? Odma’ extractuj, manje mesta ce zauzimati i ustedeces vreme.

Iz nekog razloga nece da mi procita dvd. U pitanju Je AC3. Treba da izadje nastavak pa reko da prodjem trojku. PC cita disk ali konzola nece, ostecen ili sta vec. Kako se secam igrica je na prvom disku. Zato molim za objasnjenje kako od dvd u iso. Kada ubacim dvd imam tri fajla> sistem, audio i video i jos default. xex koja je procedura.

Instaliraj Xbox Backup Creator i isprati tutorijal:

Mozes i na PC-u da extractujes dvd, ne mora iso, gde on selektuje .iso ti odaberes Open DVD.

I ja imam isti problem neznam sta je ali kad god ocu da neku igru extraktujem sa dvd na rgh uvek mi dvd extract izbaci kao da trazi original disk.

kao prvo Xbox Backup Creator ce da vam zavrsi posao na kompu da to extractujete ovako kako vam je aLx rekao

drugo shvatite da ako imate SLIM konzole, 90% njih ne moze da se flesuje da bi citalo piratske diskove, te s toga je samo RGH moguc, da bi extract radio DVD mora da bude flesovan, posto kod njih bez zamene dvd ploce (koja kosta vise nego sam RGH) fles nije moguc onda ste osudjeni da vrsite extract direktno na kompu

Razumem sve imam fat konzolu pre nego sto sam stavio rgh bila je fleshovana i sada mi kopirane rade i pored rgh ali ovaj dvd extrct u njoj nikada nisam mogao da koristim neznam zasto kad ubacim cd on samo izbaci da oce original

Odes na EXTRACT i pokrenes ga on odmah izbaci onda ubacis dvd i zatvoris i gle cuda on radi, ne mozes prvo da ubacujes disk pa onda da ga pokrenes, on je napravljen da odmah izbaci napolje prvo tray i da trazi disk tada

Kad kliknem on izbaci da trazi disk izbaci vratanca i ja ubacim i kliknem da zatvori i on ponovo izbaci cd i trazi original

Ja to nisam video, mozda nije fleshovan dvd, kod svih fleshovanih konzola je to radilo normalno i nije izbacivao nego je ucitao, pisalo ime, bira se gde da ripuje…

Sent from my iPhone using Tapatalk

kamo srece da izbaci da ripuje nerazumem ali nije ni vazno probacu na kompjuteru znaci sa cd zapakujem fajlove i posle preko xbox creatora samo otpakujem i dobijem fajlove za rgh ako sam dobro shvatio

Gore sam linkovao YT tutorijal, isprati, samo umesto Open Iso kao sto on ide ti ides Open DVD i to je to. Nema potrebe praviti .iso fajl pre ekstraktovanja.

Resio sa XBC, Malo duze traje ali zavrsi posao. Medjutim kao i kod AC4 tako i AC3 nece uvek da mi udje u igricu. Neznam u cemu je problem, moram par puta da pokusam da bi usao u igricu.