DualShock 4 Patent najavljuje PS4 Elite joypad ?

16.juna 2016 godine Sony je patentirao novi dizajna za PS4 kontroler. da li to znaci da nam stize Elite controller i za PS4?

Bilo je za ocekivati. Samo da cena ne bude visoka kao za Xbox One.

Izvor: http://www.geek.com/games/dualshock-4-patent-could-mean-sony-is-working-on-an-elite-controller-of-its-own-1658738/

Hm, moguće je samo da je revizija u pitanju. Ne vidi se neka preterana mogućnost preuređivanja kontrolera (dpad, stickovi, grips) a posebno što nema onih odole pads ili šta već, što omogućavaju prečice prema XYBA dugmićima. Takođe, radikalna promena layouta na donjoj slici…? Hoće li ljudi pristati na tako nešto?

Koristio sam vise puda DS4 i definitivno je cudan raspored start/select dugmica (ili kako se vec zovu)…nije cudan koliko ih je tesko pritisnuti bez dodirivanja touch pada. Na obe slike gore mi sad deluje jos cudnije. Zar se nece slucajno pritiskati prilikom koriscenja stikova…

Ne znam sto se ne otarase touch pada, koristi li se on uopste u igrama?

Koristi se uglavnom kao pre shto je bio select,bolje da su ubacili tu funkciju na ono levo dugmence(koje sluzi za uzimanje screenshota,skroz nepotrebno)

1 Like

Slazem se, ima igara u kojima je touch pad bas zabavan za koristenje.

[quote=“prekanator, post:3, topic:11098”]
Ne znam sto se ne otarase touch pada, koristi li se on uopste u igrama?
[/quote]Koristi se ima dvije funkcije, prva funkcija - pritiskom na njega sluzi kao sto je rekao Stevvva select, posto je select zamenjen sa share dugme, a touch pad sluzi posebno ima svoju korist u pojedinim igrama.

1 Like