Koliko sam stigao da vidim na 5:40 ovo po gameplay-u ne moze ni da prismrdi sadasnjoj Forzi, a kamoli nextgen forzi.
Forzu nikad nece pobediti
Al’ GT6 hoće i to samo tako…
To su rekli i za GT 5, pa ništa od toga, ne želim da se prepirem, ali zaista bi voleo i da na soniju ima klon forze koji bi mi drzao paznju kao ona, evo, vec 20-ak dana svaki dan igram forzu 3, i nije mi dosadila, dok mi je GT nekako dosadniji, ni sam ne znam zasto
Meni se cini da je GT oduvao svoje. Prvo predstavljanje nove konzole, prvo predstavljanje voznje na novoj konzoli a nije GT? nesto tu smrdi. GT je dosadan zato sto je jaaako jako skriptovan. Ako ukljucis malo naprednije opcije za voznju, AI i dalje vozi perfektno po zelenoj liniji. Sto kaze moj komsija, GT sam prestao da igram kad sam video GT3 zato sto igra jednostavno laze.
A sto se tice samog Driveclub-a ja jedino sto sam video je oboren rekord u vrzmanju po opcijama.
A ona prica kako konacno mozete iskusiti voznju iz prvog lica, dodjes otvoris vrata bogte, i onda sta Hm?? pazi! sednes!!!, i onda? sigurno ne znate sta ide dalje? zatvoris vrata a i ruka ti se videla, OMG OMG OMG!!! gimme a break, ovo je bilo losije od molino-a kad je hvalio do neba opciju drzanja za ruke u Fable-u 3
Zaboravio si da moze da se vidi stavljanje pojasa! OMG!
Omg omg omg
Prošli GT 5 čekali smo 5 godina od prve najave pa do izlaska mislim da će pre izaći Sony 5 nego GT6 ako ga budu radili ko ovaj prošli .
I posle tog svog čekanja samo 200 avtomobila u GT5 je bilo odrađeno u fullu kao premium modeli od 1000 mislim stvarno :headbang:.
Što se tiče Drive Cluba mislim da ih netreba potcenjivati tako su pre 7 godina podcenjivali Forzu pa kako moćna simulacija je postala ja sam je igro od dvojke pričali su da nikad neće moći da parira GT5 pa vi vidite koliko su ljudi tad bili upravu.
Ma kakav GT ili Forza
Samo mi dajte novi Burnout
Prijatelju ovde se vodi polemika o simulacijama vožnje a ne o arkadnim sr …njma.
Sta si sad rekao…
Bez uvrede ali sve te simulacije tesko smaraju(ovo dolazi od nekoga ko obozava automobile)
Ako hocu realno da vozim to cu i da uradim sescu u kola(kakva god) i vozicu , a ta arkadna sra***a su milion puta zabavnija od bilo koje simulacije bar za mene naravno
Sry za OFF
I da Forza je bolja od GT-a(zaspao sam dok sam igrao GT5 )
Da naravno ti imaš mogućnosti da sedneš u prototipove i ultra skupe mašine čije cene dostižu i nekoliko miliona evra neke nemože da kupiš ma koliko imo novca jer postoji samo 5 komada ili samo jedan primerak pa sve to realno da voziš.
Da čovek ima priliku pa sva ta vozila proba u realnom životu pa da kaže "Ako hocu realno da vozim to cu i da uradim sescu u kola(kakva god) i vozicu " mene simulacije vožnje nezanimaju hoću da igram samo zabavne vožnje.
Meni ovaj Drive Club vise deluje kao neka arcada nego simulacija da kazem da me najvise podseca na Forzu Horizon…Nije logicno da pored turisma preve dve igre koje ce biti direktna konkurencija jedna drugoj ovako jedna arkada druga simulacija bi i moglo.
Slazem se naravno da bi svako voleo da vozi auto preko 100 000e
ja sam izneo svoje misljnjenje mene trenutno smaraju realne simulacije, ti ih volis i to je super u cemu je problem?
Burnout je tesko nje*sra…
Ne lupaj
Ljudi smirite strasti, ukusi su razliciti, meni bukvalno ni jedna voznja ne odgovara, sem onih automobila malih sto se guraju i ispaljuju rakete hehe
Komentarisite ovu novu simulaciju koja izuva u teoriji, mislim da samo tako e da i imas osecaj da gledas motor osetis snagu motora…
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
TOTALNO SI U PRAVU.Los copy paste forze
Na osnovu cega vi to sudite igri? Na osnovu JEDNOG trejlera? Ozbiljno? Nije ni trejler sa nekim konkretnim gameplayom. Zaista ste neverovatni.